Park Inn by Radisson Lübeck

Willy-Brandt-Allee 1-5 –  D-23554 –  Lübeck –  Tyskland –  +49 (451) 15040
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Lübeck och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 360 traveler reviews

Nr 3 av 58 hotell i Lübeck

thumbs_up 72% of travelers recommend
  • GreenLeader Bronze GreenLeader Bronze

Excellent

117

Very Good

176

Average

52

Poor

11

Terrible

4

Jobb
56
Par
154
Ensam resenär
11
Familj
79

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Spelar ingen roll vilket rum man får, de är alla stora och tysta. (Roger K)
    Fri Apr 22 04:37:19 CDT 2016
  • Försök välja rum i flygel ovanför restaurangen. Stora parkeringsutrymmen. (Girasolvisit)
    Sun Apr 17 04:22:38 CDT 2016
  • Välj superiorrum. Fråga efter utsikt över vatten. Det är heltäckningsmattor i rum och korridorer. (Eija S)
    Fri Aug 21 07:01:43 CDT 2015
  • På baksidan mot ån är det lugnt och skönt (Evabjorn)
    Thu Apr 16 11:01:36 CDT 2015
  • Fick ett rum på 1:a våningen med utsikt mot floden och det var tyst och bra. Ljust och fint. (Husbilsevanders)
    Sun Mar 15 23:35:17 CDT 2015
Traveler Photos Exterior Economy-Class Room 17sqm Bathroom Economy-Class Room Superior Class Room 35sqm Superior-Class Room 35sqm

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

Gert S
Lund, Sweden

"Motsvarar inte förväntningarna"

Reviewed juni 06, 2016    Trip type:  Familj

Saknar air-condition på rummen. Trist inredning. Trappsteg inne på rummet. Stor risk för fall. Motsvarar inte förväntningarna. Inte prisvärt. Enda positiva: En utmärkt italiensk restaurang som kan rekommenderas

Läs mer  

Stayed juli 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

LBCMarketing, Geschäftsführer på Park Inn by Radisson Lubeck Hotel, svarade på det här omdömet  juni 09, 2016

Dear Gert, Thank you for taking the time and reviewing your stay with us here at the Park Inn by Radisson Hotel in Lübeck. On behalf of our entire staff I apologize for the concerns you had about your experience at our hotel. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit, we can meet or exceed your expectations. Next time if you are coming back to Lübeck in the summer time, I can recommend you our partner hotel the Radisson Blu Senator Hotel where all rooms are equipped with air conditioning. I look forward to the pleasure of welcoming you back in the near future and remain with best regards from Lübeck Rik Brust, Managing Director

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC