Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6  Hammarby Sjöstad –  120 66 –  Stockholm –  Sverige –  +46 (8) 5050 7000

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 561 traveler reviews

nr 32 av 158 hotell i Stockholm

thumbs_up 82% of travelers recommend
  • Certificate of Excellence 2015 Certificate of Excellence 2015

Excellent

198

Very Good

266

Average

79

Poor

13

Terrible

5

Jobb
103
Par
168
Ensam resenär
35
Familj
148

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ju högre upp ju bättre utsikt! (1969Nils)
    Sat Jul 11 01:51:41 CDT 2015
  • Välj rum högt upp. (Mr-Patric)
    Wed Jun 03 07:41:28 CDT 2015
  • Välj ett rum högt upp för bra utsikt över skidanläggningen. (Marielle H)
    Mon May 04 05:00:32 CDT 2015
  • Några rum har fin utsikt över skidbacken. (Hungrig2013)
    Sun Feb 01 12:54:16 CST 2015
  • Lätt att ta sig in till centrum (Martachristina)
    Mon Sep 01 10:31:52 CDT 2014
Traveler Photos Standard room The hotel building Beautiful Stockholm - view from the hotel Top Floor Lounge Sauna

Recent Reviews:

Ulf_Wennerberg
Katrineholm, Södermanland County, Sweden

"Ett underbart hotell"

Reviewed juli 29, 2015    Trip type:  Par

Jag och min fru har bott på detta underbara hotell ett flertal gånger, hotellet har väldigt bra och fina rum, en enastående frukost, trevlig och tillmötesgående personal. En sak vet vi, det är att vi kommer att komma tillbaka. Om det är nåt som jag har att klaga på, det är nog att takterassen inte längre är tillgänglig för oss rökare – Hotellet har tagit bort förmånen för oss rökare att röka där. Men bortser man från detta så är detta ett hotell vi gärna rekommenderar!

Läs mer  

Stayed augusti 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Anders D

"Bra"

Reviewed juli 18, 2015    Trip type:  Familj

Trevligt hotell med bra service och nära till båtarna som tar en till djurgården eller mot Stockholm city. Bra frukost samt en fin och barnvänlig restaurang! Som barnfamilj var det också praktiskt att han en mataffär väldigt nära hotellet.

Läs mer  

Stayed augusti 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park_Inn_Hammarby, Sales Manager på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  juli 23, 2015

Bäste Anders D, Stort tack för att du valde att bo hos oss, det är härligt att höra att ni trivdes hos oss och att ni gav oss högsta betyg i er recension. Precis som du nämner så strävar vi efter att vara barnvänliga, något som syns på vårt lekrum och pingisbord på sommaren. Dessutom så äter alla barn under 12 år gratis i restaurangen tillsammans med en betalande vuxen. Kul att ni gillade läget och att ni tog er över till Djurgården, båtarna som går i närheten av hotellet bjuder verkligen på en härlig (och snabb) resa. Vi hoppas verkligen att vi ses igen snart. Bästa Hälsningar från Sjöstaden. Mikael Wall, Sales Manager.

Torbjorn N
Stockholm, Sweden

"Mycket bra hotel"

Reviewed juli 08, 2015    Trip type:  Familj

Mycket nöjd med hotellet. bra förbindelser till centrum mycket bra utsikt från 13 våningen mot Stockholm. frukost mellan 7 och 11. ( lite trångt i restaurangen) men bra frukost. Rent och bra städat på rummet (överallt) Bra parkering. Mycket trevlig personal.

Läs mer  

Stayed augusti 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park_Inn_Hammarby, Sales Manager på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  juli 10, 2015

Bäste Torbjorn N, Stort tack för att du gett oss högsta betyg i din recension om hotellet, vi är mycket glada över att du valde att bo hos oss och att du delar med dig av dina åsikter om hotellet till oss och andra resenärer. Det är verkligen härligt att höra ni var mycket nöjda med hotellet och att ni gillade frukostens öppettider. Utsikten från rummen på de höga våningarna är verkligen speciell. Det som gör mig extra glad att höra är att ni upplevde personalen som mycket trevlig. Vår personal är väldigt drivna och de försöker ständigt se till att varje gäst får en så minnesvärd upplevelse som möjligt, något som de verkar ha lyckats med i ert fall. Torbjorn N, återigen stort tack för att ni valde att bo hos oss på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad. Förhoppningsvis så ses vi igen framöver. Bästa Hälsningar från en regnig sjöstad. Mikael Wall Sales Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.