Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6  Hammarby Sjöstad –  120 66 –  Stockholm –  Sverige –  +46 (8) 5050 7000
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 754 traveler reviews

Nr 26 av 160 hotell i Stockholm

thumbs_up 82% of travelers recommend
  • Traveler's Choice Traveler's Choice
  • Certificate of Excellence 2016 Certificate of Excellence 2016

Excellent

262

Very Good

364

Average

111

Poor

17

Terrible

5

Jobb
143
Par
227
Ensam resenär
40
Familj
200

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Alla rum håller bra standard (Anders S)
    Thu May 26 15:40:11 CDT 2016
  • Försök att få rum så högt upp som möjligt och undvik utsikt mot vägen. (Sören A A)
    Mon Dec 28 07:09:52 CST 2015
  • Ju högre upp ju bättre utsikt! (1969Nils)
    Fri Jul 10 21:51:41 CDT 2015
  • Välj rum högt upp. (Mr-Patric)
    Wed Jun 03 03:41:28 CDT 2015
  • Välj ett rum högt upp för bra utsikt över skidanläggningen. (Marielle H)
    Mon May 04 01:00:32 CDT 2015
Traveler Photos Gym at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad Lobby at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad Lobby at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad The Suite at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad The Suite at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

bow701
Örebro, Sverige

"Bra läge i modern stadsdel"

Reviewed augusti 22, 2016    Trip type:  Par

Läget mycket bra. Nära till Nya Carnegiebryggeriet. Nära till gratisfärjan som går mellan Barnängsbryggan, Lumabryggan samt Henriksdal. Man kan även åka med en färja till Nybroplan och Djurgården. Även bra buss och spårburen trafik (Tvärbanan). Bra att man kan parkera bilen i garaget under hotellet mot en avgift.

Läs mer  

Stayed september 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park_Inn_Hammarby, Revenue Manager på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  augusti 23, 2016

Hej bow701, Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du trivdes så bra både hos oss och här i Hammarby Sjöstad. Vi håller helt med, det finns många bra transportmedel i området och så här sommartid är det ju lite extra trevligt att kunna ta båten både till Södermalm, Djurgården och city. Varmt välkommen tillbaka till oss och ha det så gott! Med vänlig hälsning, Py Hedfors

Ulf H
Helsingborg, Sverige

"Lugnt låga med bra kommunikation till centrum"

Reviewed augusti 01, 2016    Trip type:  Par

Vi har bott på detta hotell tidigare och tycker läget är bra nära vatten. Bra kommunikation till Stockholm C via tvärbanan. Tyvärr var parkeringshuset fullt så vi fick leta upp en plats på en gata i närheten.

Läs mer  

Stayed augusti 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park_Inn_Hammarby, Sales Manager på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  augusti 10, 2016

Hej Ulf H, Roligt att höra att ni valde att komma tillbaka till oss efter era tidigare besök. Visst är det härligt att bo i Hammarby Sjöstad! Nära till naturen och vattnet, och med goda kommunikationer om man ska in till city. Under sommartid så är det väldigt populärt att ta bilen till oss och våra 30 parkeringsplatser räcker inte alltid till, vilken tur att ni hittade en plats på en gata i närheten. Vi kommer ta en diskussion gällande en utökning av parkeringsplatser framöver och får hoppas att vi kan ha fler platser att erbjuda nästa gång du väljer att bo hos oss. Ha en härlig vecka! Bästa Hälsningar Mikael Wall, Sales Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC