Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad –  120 66 –  Stockholm –  Sverige –  +46 (8) 5050 7000

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 584 traveler reviews

nr 33 av 159 hotell i Stockholm

thumbs_up 82% of travelers recommend
  • Certificate of Excellence 2015 Certificate of Excellence 2015

Excellent

201

Very Good

281

Average

82

Poor

16

Terrible

5

Jobb
104
Par
175
Ensam resenär
36
Familj
157

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Ju högre upp ju bättre utsikt! (1969Nils)
    Sat Jul 11 01:51:41 CDT 2015
  • Välj rum högt upp. (Mr-Patric)
    Wed Jun 03 07:41:28 CDT 2015
  • Välj ett rum högt upp för bra utsikt över skidanläggningen. (Marielle H)
    Mon May 04 05:00:32 CDT 2015
  • Några rum har fin utsikt över skidbacken. (Hungrig2013)
    Sun Feb 01 12:54:16 CST 2015
  • Lätt att ta sig in till centrum (Martachristina)
    Mon Sep 01 10:31:52 CDT 2014
Traveler Photos Standard room The hotel building Beautiful Stockholm - view from the hotel Top Floor Lounge Sauna

Recent Reviews:

Kerstin K
Flyinge, Sweden

"Bra hotell"

Reviewed augusti 10, 2015    Trip type:  Familj

Trevlig personal, nära till spårvagn/buss, hotellet ligger inte mitt i city, men man tar sig lätt och snabbt in till stan. Trevliga rum, rymliga och ljusa. Man sover gott. Kommer nog bo här fler gånger. Har dock ätit bättre frukostar på Scandic. Hissarna är väldigt små med tanke på hur högt hotellet är.

Läs mer  

Stayed september 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park_Inn_Hammarby, Revenue Manager på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  augusti 18, 2015

Hej Kerstin K, Tack för din fina ord om både vårt hotell och vår personal, det är alltid lika härligt med nöjda gäster! Tack även för din feedback gällande frukost och hissar. Det framförs absolut till berörda avdelningar, för möjlighet till förbättring. Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss snart igen! Mvh Py Hedfors Revenue Manager

Arash J
Ängelholm, Sweden

"Bra hotel. Okunning personal"

Reviewed augusti 04, 2015    Trip type:  Jobb

Hotellet var bra med fina rum. jag fick problem vid incheckningen där istället för dubbelsäng fick jag 2 enkelsängar som under hela natten gled ifrån varandra. jag påpekade detta vid incheckningen och fick till svaras att jag hade bokat fel. när jag visade upp kvittot så fick jag reda på att om det var så viktigt så borde jag vara tydligare och även nämna det i komentars fältet. tycker att det borde räcka att välja det i menyn.

Läs mer  

Stayed september 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park_Inn_Hammarby, Sales Manager på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  augusti 06, 2015

Hej Arash J, Tack så mycket för att du valde att bo hos oss, vi uppskattar även att du delar med dig av dina upplevelser på hotellet. Först och främst vill jag be om ursäkt för att du fick fel sängkategori när du checkade in, jag vill även be om ursäkt för det mottagande du fick när du försöka visa på vad du hade bokat. Oavsett om det var bokat fel eller rätt så är det självklart fel av oss att inte ge dig rätt kategori när du påpekar att du vill ha en annan. Vi uppskattar all feedback vi får och jag kommer ta upp detta internt med berörda parter för att se till att liknande inte händer igen. Jag skulle uppskatta om du hade tid för att diskutera detta vidare och du är varmt välkommen att kontakta mig personligen. Hoppas du får en fin helg framför dig! Bästa Hälsningar Mikael Wall, Sales Manager. mikael.wall@rezidorparkinn.com

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.