Park Inn by Radisson Solna Hotell

Hotellgatan 11  P.O. Box 1306 –  171 25 –  Stockholm –  Sverige –  +46 8 470 9100

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Solna Business Park

Solna Business Park ett gammalt industriområde belägen i västra Solna. Ett modernt och snabbt växande kontorsområde som lockar många av Sveriges största företag tack vare goda kommunikationer, infrastruktur och bra serviceutbud. Här finns ett stort fokus på företag inom it- och telekombranschen som exempelvis Unilever och IBM. Även stora varumärken inom detaljhandeln som ICA och Coop har sitt högsäte i området. Veckopendlare som bor i kringliggande städer så som Enköping och Västerås har en restid på mindre än en timme till företagsparken.

Området har över 50 företag och erbjuder totalt cirka 140 000 kvm kontorsyta. Solna Business Park erbjuder också fantastiska bekvämligheter för företagsanställda. Här finns ett stort utbud av restauranger, kaféer och närliggande shoppingområden. Dessutom finns gym, vårdcentral, apotek, skönhetssalonger, kemtvätt och andra bekvämligheter som underlättar vardagen.

Företagsparkens besökare kan också använda sig av stora konferensanläggningar så som Business Lounge och Business Center. Kontorsutrymmen kan också hyras för dagen och mötesrum finns tillgängliga.

Hitta till Skytteholm


Solna Business Park ligger i stadsdelen Skytteholm med bra kommunikationer. Du når Sunbyberg Station med olika färdmedel beroende på var du reser ifrån. Hit går pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. Pendeltåg från Arlanda flygplats tar dig till företagsparken på cirka 30 minuter och en bussresa tar knappt 1 timme. Bromma flygplats ligger inte långt ifrån Solna. Med buss är restiden cirka 10 minuter och tidtabellen är anpassad efter de populäraste flygavgångarna för att underlätta för affärsresenärer.

Nyligen har man ökat möjligheten till ett mer flexibelt resande med bildelningstjänsten Car2Go. Denna tjänst är smartphone-baserad där du betalar 4 kr per minut inklusive bensin, parkeringsavgift, trängelsskatt med mera.

Boende nära Solnas företagspark


Park Inn by Radisson Solna är ett modernt hotell med bra läge, endast en kort promenad från Solna Business Park. Hotellet erbjuder 247 moderna och välutrustade rum, och en renoverad konferensdel med konferensrum som kan rymma upp till 130 deltagare. Shoppingmöjligheter finns det gott om, och roliga sevärdheter så som Ulriksdals slott och Haga Parken.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.