Park Inn by Radisson Solna Hotell

Hotellgatan 11 P.O. Box 1306 –  171 25 –  Stockholm –  Sverige –  +46 8 470 9100

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Solna Business Park

Solna Business Park är ett stort kontorsområde i västra Solna, Stockholm. Kontorsområde som tidigare hette Virebergs industriområde, är ett populärt val bland många av Sveriges största företag. Här finns ett stort fokus på företag inom it- och telekombranschen, som exempelvis IBM och företag inom detaljhandeln, som ICA och Coop. Företagsområdet Solna Strand ligger också i närheten.

Företagsparken i Solna har över 50 företag och erbjuder totalt cirka 140 000 kvm kontorsyta. Solna Business Park erbjuder också fantastiska bekvämligheter för de anställda i närheten, som exempelvis ett gym, restauranger, kaféer och närliggande shoppingområden.

Att ta sig dit
Affärsresenärer med planer att besöka Solna Business Park, kommer enkelt kunna ta sig dit. Affärsparken ligger i norra Stockholm och trafikeras av många bussar, nära till pendeltåg och SJ-tåg. Området har också en tunnelbanestation, Sundbyberg, varifrån det bara tar cirka 10 minuter att nå de centrala delarna av Stockholm. Solna Business Park ligger dessutom i närheten av Bromma flygplats, med dagliga inhemska och internationella avgångar. Stockholm Arlanda Airport ligger dessutom bara 30 minuter bort.

Företagsparkens besökare kan också använda sig av stora anläggningar så som Business Lounge och Business Center. Kontorsutrymmen kan också hyras för dagen och mötesrum finns tillgängliga.

Boende i Solna nära företagsparken
Park Inn by Radisson Solna är ett modernt och pålitligt hotell i Solna, endast en kort promenad från Solna Business Park. Hotellet erbjuder 247 moderna och välutrustade rum, och en renoverad konferensdel med konferensrum som kan rymma upp till 130 deltagare. Shoppingmöjligheter finns det gott om, och roliga sevärdheter så som Ulriksdals slott och Haga Parken.© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.