Park Inn by Radisson Solna Hotell

Hotellgatan 11  P.O. Box 1306 –  171 25 –  Stockholm –  Sverige –  +46 8 470 9100

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Solna Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 310 traveler reviews

nr 5 av 9 hotell i Solna

thumbs_up 68% of travelers recommend

Excellent

60

Very Good

143

Average

81

Poor

24

Terrible

2

Jobb
110
Par
83
Ensam resenär
19
Familj
45

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Härligt att bo högt upp - vi hade våning 12. (Eleonor A)
    Sat Jul 11 11:03:58 CDT 2015
  • Undvik detta hotell till varje pris!!! (annaE7954JW)
    Mon Nov 10 10:28:20 CST 2014
  • så långtifrån hissen som möjligt. (Tobias S)
    Thu Jun 19 17:48:38 CDT 2014
  • Vi bodde på våning 9. Tyst och fin utsikt. (JohanssonNyk_ping)
    Fri Nov 02 13:18:26 CDT 2012
  • Vi bodde i rum 903 som var helt insynsskyddat och ligger på gaveln. Detta var ett mycket bra rum nära till hissen och utan lyhördhet. Stort fint skrivbord, två fåtöljer och ett litet bord. Vägguttag på båda sidor av den stora sköna sängen (vilket för mig är en gåta hur man annars kan missa att installera på ett hotellrum). (farawayfromhere44)
    Mon Feb 13 15:55:48 CST 2012
Traveler Photos Park Inn by Radisson Solna Utsikt från våning 12 Utsikt våning 12 Utsikt från våning 12 Suite

Recent Reviews:

Carina A
Sweden

"shoppingresa"

Reviewed juli 13, 2015    Trip type:  Par

trevligt familjärt hotell med stora frächa rum om än lite för varma sommartid vilket hjälptes upp av att det redan vid ankomstfanns en fläkt insatt på rummet och bor man högt upp på hotellet kan man även ha fönstret öppet utan att bli störd

Läs mer  

Stayed augusti 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Cecilia W, General Manager på Park Inn by Radisson Solna, svarade på det här omdömet  juli 28, 2015

Hej Carina, Tusen tack för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse här hos oss. Vad roligt att ni tyckte om hotellet och vår Yes I Can service. Perfekt att bo här på Park Inn by Radisson Solna med över 120 butiker precis utanför dörren när man ska på shoppingresa. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka till oss vid ditt nästa besök i Stockholm. Med Vänliga Hälsningar Cecilia Wingård General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

© 2015 TripAdvisor LLC


© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.