Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 –  753 31 –  Uppsala –  Sverige –  + 46 (18) 68 11 00

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Fyrishov

Fyrishov ligger vid Fyrisåns strand och är en av Sveriges största arenor för sport och evenemang samt Sveriges femte största besöksmål med 1,8 miljoner besökare om året. Det ligger på promenadavstånd till Uppsala centrum med mycket goda kommunikationer. Fyrishov arrangerar allt från stora konferenser, konserter till mässor, middar och sportevenemang.

Fyrishov – bad & äventyr
Badanläggningen på Fyrishov omfattar bland annat ett äventyrsbad, simhall med 50-meters bassäng samt en relaxavdelning.

Äventyrsbadet bjuder på en tropisk miljö med 30 grader i luften och 28 grader i vattnet. Hela familjen är välkommen till äventyrsbadet för att spendera tiden på ett lekfullt sätt. Badet består bland annat av vattenfall, grotta, varma bubbelpooler, två vattenrutschbanor och mycket mer. Bassängen är dessutom barnvänlig; med ett djup från 30 cm till 1,2 meter.

Simhallen på Fyrishov används både till simtävlingar på nationell och internationell nivå samt för motions- och träningssimning. Måtten på bassängen är 50 x 25 meter med djup som varierar från 1.20 meter ner till 5.30 meter.

Varmvattenbassäng och relaxbad består av bland annat bubbelpool, ångbastu, ett varmt avkopplingsrum och varmvatten med 32 grader.

Multihallen på Fyrishov
Sveriges femte största besöksmål har expanderat och ökat arenans kapacitet i en multihallsbyggnad i två våningsplan med plats för fler aktiviteter, evenemang och nya möjligheter för förenings- och idrottslivet. Multihallen används till idrott, mässor, konserter, banketter med mera. Sammanlagt finns det finnas fyra fullmåttshallar på två plan. På södra sidan finns dessutom ett torg för utomhusaktiviteter.

Multihallen kommer användas till idrott, mässor, konserter, banketter med mera. Sammanlagt kommer det finnas fyra fullmåttshallar på två plan. På södra sidan skapas dessutom ett torg för utomhusaktiviteter.

Träning & hälsa
På Fyrishov ges träningsläger som en möjlighet och är ett hem för många idrottsföreningars och träningsläger. Allt under ett och samma tak: träning, boende och mat.

Gymträning, motionssim samt massage och Spa- behandlingar finns som alternativ. Besökaren med ett periodkort har tillgång till gymträning, relaxbad och alla bassänger.

Här pågår något varje dag och denna spektakulära arena är väl värt ett besök. Det finns något för alla!

Bo centralt på Park Inn by Radisson Uppsala Hotell
För hotell i Uppsala välj ett trivsamt och modernt boende, bo på Park Inn by Radisson Uppsala Hotell. Ta en heldag och upptäck Fyrishov med familjen. Varva ned i Uppsala linneanska trädgårdar och upptäck sedan resten av Uppsalas sevärdheter så som Uppsala domkyrka och Uppsala slott. Hotellet ligger nära Uppsala Centralstation som gör att du enkelt kan ta dig till Stockholm Arlanda Airport på 18 minuter och Stockholm city på 40 minuter.

Boka hotell för övernattning i Uppsala – Park Inn by Radisson Uppsala Hotell.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.