Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 –  753 31 –  Uppsala –  Sverige –  + 46 (18) 68 11 00

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Uppsala konsert och kongress

Uppsala Konsert och Kongress, med sin design och akustik i världsklass är en idealisk mötesplats med många syften. Byggnaden med sina åtta våningar är 14 600 kvadratmeter stor och perfekt för alla typer av evenemang så som konserter, stora kongresser, event och mindre möten.

Uppsala Konsert & Kongress är ticnetombud och säljer biljetter både till den egna och andra anläggningar i Sverige.

Njut av konsert och god mat
Den Stora salen på Uppsala konsert och kongress erbjuder sina gäster möjligheten att under kvällskonserter lyssna på bra musik och koppla av i restaurangen med god mat.

Välj från plockbuffén som har en blandning av internationell plockmat som antipasti, meze, plock samt tapas. Det går också bra att beställa en konsertmeny med rätter från á la carte.

Uställning & bankett
På Uppsala konsert och kongress finns det gott om plats för stora utställningar i ett utrymme på 900 kvadratmeter. Allt från flygplan till mindre föremål har vistats i dessa lokaler. Det funkar utmärkt att skärma av lokalytan för mindre utställningar och mässor.

Två andra salar, sal B och sal C, lämpar sig till mindre uställningar. Sammanlagt finns det 2000 kvadratmeter visningsyta i byggnaden som kan utnyttjas till olika ändamål.

Fest och mingel, bankett och viktiga tillställningar. Med hjälp av rätt mat och dryck, ljus och dekoration, ser Uppsala konsert & kongress till att skapa en unik stämning och ett lyckat event. Sal D kan ta emot upp till 960 sittande gäster och det går även att boka in middagar från 7 upp till 70 personer.

Bo på Park Inn by Radisson Uppsala Hotell
För hotell i Uppsala bo bekvämt på Park Inn by Radisson Uppsala Hotell intill Uppsala konsert & kongress. Hotellet utgör perfekta basen inför din upptäcktsfärd i Uppsala city, nära till de flesta sevärdheterna så som Uppsala domkyrka, Uppsala slott och mycket mer. Hotellet ligger nära Uppsala Centralstation och på bara 18 minuter befinner du dig på Stockholm Arlanda Airport och färden till Stockholm tar endast 40 minuter. Njut av ditt besök i Uppsala!

Boka rum i Uppsala – bo på Park Inn by Radisson Uppsala Hotell.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.