Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 –  753 31 –  Uppsala –  Sverige –  + 46 (18) 68 11 00

Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
BOKA NU


Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Uppsala Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


TripAdvisor Traveler Rating:

Based on 194 traveler reviews

Nr 4 av 18 hotell i Uppsala

thumbs_up 69% of travelers recommend

Excellent

35

Very Good

104

Average

42

Poor

13

Terrible

0

Jobb
58
Par
60
Ensam resenär
15
Familj
37

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • Ta ett annat hotell i Uppsala, finns säkert trevligare. (Susanne P)
    Sun Oct 04 21:25:50 CDT 2015
  • Be om ett rum mot baksidan om du vill ha ett lugnt läge. (Isgran)
    Mon Jul 13 04:21:21 CDT 2015
  • Hotellet saknar AC, välj rum mot öster eller norr, kan bli varmt annars... (Bertil E)
    Mon Aug 05 05:48:12 CDT 2013
Traveler Photos Lobby Restaurant Breakout area Conference Restaurant

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

Sofie H
Stockholm, Sweden

"Bra hotell med utmärkt läge i Uppsala"

Reviewed april 03, 2016    Trip type:  Familj

Ett bra, prisvärt hotell med fräscha rum och en frukostbuffé som innehöll allt. Centralt läge nära kommunikationer, konserthuset, shoppingstråk och restauranger. Perfekt som utgångspunkt för en weekend i Uppsala.

Läs mer  

Stayed maj 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  april 07, 2016

Hej och tack för att ni valde att bo hos oss på Park Inn Uppsala. Vi är så glada för att ni hade en bra vistelse och att ni uppskattade vårt centrala läge. Vi hoppas att ni hade en härlig weekend i Uppsala. Varmt välkomna tillbaka! Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

Theresia L
stockholm, Sweden

"Mycket prisvärt hotell nära centrum"

Reviewed april 03, 2016    Trip type:  Familj

Stort familjerum (3-bäddsrum) med stort badrum med både dusch och badkar. Mycket fräsch frukost med många alternativ. Hade dock velat ha gröt också men det fanns så mycket annat gott så det gjorde inget. Stort + för er ingefärsshot.

Läs mer  

Stayed april 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  april 06, 2016

Hej och tack för att du tog dig tid att skriva om er vistelse. Vi är så glada för att ni hade det bra hos oss och att ni uppskattade rummet och frukosten. Jättekul också att ni gillade vår ”Kick me up”-shot. Gröt gör vi gärna på förfrågan, bara att säga till vår frukostpersonal. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss nästa gång ni besöker Uppsala. Varmt välkomna igen! Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC


© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.