Adding Color to Lives

Under september 2015 kommer Park Inn by Radisson-hotell att göra många liv färgrika genom att arbeta med ungdomar i riskzonen. Du kan hitta många Park Inn by Radisson-hotell belägna på topplatser i centrum av populära städer. Många av dessa platser har dessutom utsatta ungdomar med olika problem.

Det är lätt att se sambandet mellan vårt färgrika Park Inn-varumärke och kampanjen ”Adding Color to Lives”. Inom ramen för detta program kommer Park Inn by Radisson-hotellen att skapa långsiktiga relationer med lokala ungdomar i riskgrupper, fokusera på att utveckla arbetsförmågor och personliga förmågor samt arrangera samhällsprojekt tillsammans med andra.

I samband med lanseringen av initiativet arrangerar Park Inn-hotellen workshops för lokala ungdomar i riskzonen tillsammans med gatukonstnärer. På fem av våra topplatser (Malmö, London, Bryssel, Köln och Kapstaden) har Park Inn vänt sig till Joel Bergner (joelartista.com), en berömd väggmålningskonstnär med ett socialt mål, för att få hjälp.Responsible Business

Som en del av Carlson Rezidor Hotels-märkesfamiljen har Park Inn by Radisson® en stark tradition med att ta hänsyn till sin personal, sina samhällen och miljön i alla affärsbeslut.

Vi är övertygade om att hantering av våra affärer på ett ansvarsfullt sätt leder till att vi skapar tillit, upprättar relationer och uppnår enastående gästfrihet! Och när vi arbetar på ett sätt som visar respekt för mänskliga rättigheter, är socialt rättvist och hållbart för miljön har vi bättre möjlighet att uppfylla vårt sociala och ekonomiska ansvar.

Det prisbelönta programmet Responsible Business har varit inriktat på tre områden. 1. Fokus på mångfald, inbegripande samt gästers och medarbetares hälsa och säkerhet. 2. Att engagera oss med våra lokala samhällen och uppvisa ledarskap inom affärsetik. 3. Att minska våra hotells inverkan på miljön.

Miljömärkningar

Miljömärkningar garanterar att du bor på ett grönt hotell. Ett miljömärke som Green Key ger en oberoende tredje parts granskning av varje hotells praxis och åtgärder för att skydda miljön. Hittills har sammanlagt 70 Park Inn by Radisson-hotell över hela EMEA miljömärkningar.

”Berätta för alla: Park Inn donerar 1 EUR varje gång #addcolortolives används” * Klicka på villkor.
 

Adding Color To Lives

I samband med lanseringen av det Park Inn-specifika Responsible Business-programmet kommer hotellen att samarbeta med lokala och internationella konstnärer för att skapa väggmålningar med ungdomar som befinner sig i riskzonen. Dessa väggmålningar kommer att utformas av ungdomarna för att ge dem möjlighet att skapa ett positivt intryck i deras samhällen.

Vi hoppas att du engagerar dig och att du vill #AddColorToLIves.

Miljömärkning är viktigt för oss

Miljömärkning ger en oberoende tredjepartsgranskning av alla hotell när det gäller praxis och åtgärder för att skydda miljön. Vårt mål är att 100 % av våra hotell ska vara miljömärkta.

Vid slutet av 2015 hade sammanlagt 272 Rezidor-hotell (77 %) över hela EMEA-regionen fått miljömärkning.