X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.
null

Moskva

Moskva

Moskva är en stad som är rik på konst, arkitektur och historia, och dessa sevärdheter lockar besökare till staden. För att se det bästa av Moskva kan du börja på Röda torget, där du hittar den ikoniska Vasilijkatedralen, det eleganta köpcentret GUM och Kreml. Din Moskvatur bör även inkludera den berömda Bolsjojteatern. Missa inte dessa toppsevärdheter när du besöker Moskva.

Contacting server ...
Reseplanerare
Tid att tillbringa: 30 minuter
30 minuter
6 timmar

Våra hotell

Det är enkelt att utforska populära sevärdheter i Rysslands huvudstad från vårt tillfälliga hotell i Moskvas historiska område. Det här hotellet ligger nära Röda torget och Kreml och bara några fotsteg från Polyanka tunnebanelstation.

Det nya Park Inn by Radisson Izmailovo Moscow ligger perfekt intill Izmailovo Park och välkomnar affärs- och semestergäster att bo i huvudstadens populära östra distrikt. Du har nära till tågstationen och kan utnyttja vår kostnadsfria transferservice.

Bo nära Moskvas affärs- och turistområden på det här hotellet i Odintsovo som ligger nära stadens växande teknologisektor, bara fyra kilometer väster om Moskvas yttre ringväg.

Det här flygplatshotellet i Moskva ligger bara 250 meter från Sheremetyevo International Airport (SVO) och erbjuder gäster gratis transfer till och från terminalerna D, E och F var 30:e minut. Det ligger ca 25 kilometer från stadens centrum.