Happiness Guarantee med din frukost på Park Inn by Radisson®.

På Park Inn by Radisson samarbetar vi för att göra din värld bättre. Från vår personals omtanke och extra leenden när så behövs, till frukosten vi serverar för att du ska kunna börja din dag på bästa möjliga sätt – allt har vår Happiness Guarantee. Sätt färg på din morgon med frukost på Park Inn by Radisson. Vi bryr oss om din hälsa och serverar därför färska, ekologiska ingredienser. Vi bryr oss om alla, så du hittar alltid lokala ingredienser som tillgodoser allas önskningar. Vi bryr oss också om hur det ser ut, så vi kan alltid garantera att du får ett Instagram-värdigt foto. Ta med dig frukosten om du har bråttom. Vi ger dig alltid en färggrann, god morgon, oavsett var du äter din frukost.
null
alla ombord park inns frukost!
Så vad gör den så speciell? Skrolla vidare och se!

Vad säger våra gäster?

"Frukosten var vistelsens höjdpunkt! Enormt utbud från fem olika juicer till kaffemaskiner fulla av olika drycker, en blandning av tepåsar, massor av bröd och frallor att välja bland, varm frukost, bakverk, skinka, ost, yoghurt, frukt och pannkakor. Utbudet var fantastiskt ..."

Jessica S, TripAdvisor, som bott på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport.
null
hämta inspiration!
Berättelser från Park Inn-bloggen. Skrolla vidare!

Har vi övertygat dig än?

Vare sig du vill ha en hälsosam frukost eller hela härligheten så tar Park Inn by Radisson hand om dig. Och vi vill gärna höra vad du tycker! Dela dina bästa Park Inn by Radisson-frukostfoton med oss med hashtaggen #ParkInn! Visste du att du även kan vinna en kupong värd 50 GBP?

 
null
presenterade hotell
Läs vidare för fler hotell och njut av en inkluderad frukost