Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Konstmuseet Kumu

Om du är intresserad av konst och estnisk kultur får du inte missa konstmuseet Kumu i Tallinn. Det här imponerande museet öppnade 2006 och sedan dess har det anordnat en mängd fantastiska konstutställningar som lockar såväl lokalbor som besökare.

Utställningar och evenemang
År 2008 utsågs Kumu i Tallinn till årets europeiska museum av European Museum Forum. Sedan dess har Kumu blivit internationellt erkänt för sina varierade utställningar, aktiviteter för alla åldrar och lärorika program för yngre barn. Förutom att visa upp det bästa inom inhemsk och internationell konst anordnar museet flera kulturevenemang under året. Men det är inte bara utställningarna som är sevärda. Museibyggnadens tilltalande postmoderna arkitektur är ett konstverk i sig.

Vackra omgivningar
Byggnaden består av sju våningar och en stor del av museet ligger faktiskt under marken, vilket får det att se mindre ut än vad det egentligen är. Gå vilse bland konsten i de oändliga ovala korridorerna och njut av framstående klassiska och samtida verk i vackra omgivningar. Museet omges av Kadriorgparkens vackra grönområden och är en syn du inte får missa.

Det är lätt att ta sig till Kumu från Park Inn by Radisson Central Tallinn med lokaltrafiken eller till fots. Återvänd till ditt bekväma boende efter en dag av konst och kultur. Passa på att träna i fitnessanläggningen, koppla av i spat, njut av en utsökt måltid i hotellrestaurangen och avsluta kvällen med en drink på en lokal cocktailbar.