Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Sjöflyghamnen

Tallinns sjöflyghamn byggdes 1916–1917 som en del av Peter den stores sjöfästning. Sjöflyghangaren byggdes om till ett museum under 2010–2012 och är den första betongfasaden av den här storleken som renoverats i världen. Idag utgör sjöflyghamnen med sin speciella arkitektur Europas intressantaste utställningscenter och en unik interaktiv upplevelse för hela familjen.

Estlands sjöfartsmuseum
Här bjuds på en fantastisk möjlighet för hela familjen att lära sig om historiska händelser och tekniska aspekter kring båtar och flygplan med hjälp av roliga och engagerande aktiviteter. Det här museet liknar inget annat. Här kan du delta i spännande interaktiva aktiviteter inomhus och utomhus, till exempel gå in i u-båtar och flygsimulatorer, segla med miniatyrskepp och utforska akvariet. Estlands sjöfartsmuseum tar dig med på en informativ tur genom sjö- och luftkrigföringens historia ända fram till våra dagar. Dessutom kan du lära dig om Estlands kustkultur och se den största isbrytaren i världen.

Koppla av med vackra stadsvyer
Efter alla de spännande aktiviteterna och turerna i sjöfartsmuseet kan du slå dig ner och koppla av på kaféet och restaurangen och njuta av utsikten över Tallinns hamn samtidigt som du smakar på rätter från det estniska köket.

Sjöflyghamnen är lätt att nå från Park Inn by Radisson Central Tallinn. Resan dit tar 10 minuter med bil eller 20 minuter med lokaltrafiken. Du kan även promenera dit på 30 minuter. Hotellet ligger i hjärtat av staden, nära alla historiska och kulturella sevärdheter samt de spännande interaktiva aktiviteterna vid sjöflyghamnen.