Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Smarta möten och evenemang

Vårt koncept för smarta möten och evenemang består av tre pelare
Park Inn by Radissons koncept för smarta möten och evenemang är ett miljövänligt och flexibelt mötesalternativ som erbjuder den teknik som behövs för att mötesdeltagarna ska kunna hålla sig uppkopplade.

Anslutning:

  • Vi vet hur viktigt det är att vara uppkopplad, så vi erbjuder fri och snabb trådlös internetuppkoppling så att du kan läsa din e-post, surfa på internet och komma åt sociala medier.
  • Vi garanterar även att våra lokaler har minst ett eluttag per två deltagare och adaptrar för olika enheter.

Valfrihet:

  • Ledordet är flexibilitet. Vi vill göra det lätt att välja något som passar dig. Därför har vi skapat flera olika paket, bland annat mötesbokning per timme, halvdagsmöten, heldagsmöten och 24-timmarspaket inklusive boende.
  • Dra nytta av vårt smarta måltidskoncept nästa gång du anordnar ett evenemang hos oss. Det smarta måltidskonceptet omfattar näringsrika och välbalanserade kafferaster och luncher för personer med olika preferenser. Vi erbjuder även alternativ för personer med särskilda kostkrav, till exempel vegetarianer och personer med livsmedelsallergier.
  • Planerar du ett internationellt evenemang? Park Inn by Radisson har flexibla möteslokaler på olika destinationer i hela världen. Använd gärna vår sökfunktion för att hitta en mötesplats som passar ditt evenemang.

Samhälle:

  • Upplev värmen hos Park Inn by Radissons unika servicefilosofi Yes I Can!SM.
  • Vi bryr oss om miljön. Vårt Think Planet-program går ut på att skapa smarta vanor som sparar energi och vatten och minskar avfall.
  • Vårt hotell har deltagit i det internationella miljöklassificeringsprogrammet Green Key sedan 2001. Genom att använda miljövänliga rengöringsmedel, redskap och metoder har vi skapat en hälsosam och bekväm arbetsmiljö för dig och dina mötesdeltagare.