Park Inn by Radisson Central Tallinn

Narva mnt 7C, 10117 Tallinn Estland +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Go #runinn

Välkommen till #runinn-lederna vid Park Inn by Radisson Central Tallinn
#runinn-lederna är gångleder, cykelleder och löpspår som våra gäster kan följa, och som börjar och slutar vid hotellet. De har planerats av våra medarbetare för att hjälpa motionärer – från amatörjoggare till entusiastiska löpare och cyklister – att upprätthålla sina träningsrutiner. När du följer lederna får du uppleva de bästa jogging- och cykellederna som finns på din hotelldestination.

Här är de leder som du kan välja mellan:

Tallinn Kadriorg 5 km #runinn

Några kilometers löptur med möjlighet att ta spårvagnen ett par stationer tar dig genom den vackra Kadriorgparken. Grönområdets historia sträcker sig tillbaka till 1600-talet när Peter den store bestämde sig för att bygga ett slott här. Numera ligger Estlands presidents officiella residens här. I området finns sjöar med vita svanar och om du smyger dig fram i stället för att springa kan du få syn på en fladdermus. Kadriorgparken är hem åt fem olika fladdermusarter, vilket är ovanligt med tanke på parkens läge i centrala Tallinn. Den här leden är perfekt för joggingturer och promenader.

Tallinn Kalamaja 5 km #runinn

Om du vill ta en joggingtur i en miljö som är lika vacker som den är intressant föreslår vi det här 5 km långa spåret. Större delen av sträckan utgörs av en led reserverad för fotgängare och cyklister. Spåret täcks av grus, vilket gör det mjukt och skönt för fötterna. Sträckan är inte alltför lång, så förhoppningsvis har du tid och ork att se dig omkring lite. 
 
Det här är nämligen en av Tallinns äldsta delar och här kan du beundra flera historiska byggnader i en förtrollande omgivning. Börja med att följa Narva maantee västerut. Fortsätt längs med Mere puiestee tills du når Tallinn Linnahall, den enda offentliga byggnad från sovjettiden som ligger vid havet. Efter cirka 900 m ser du fängelsemuseet Patarei till höger. Cirka 200 m längre fram svänger vägen lätt åt höger. Fortsätt tills du ser Tallinns sjöflyghamn resa sig framför dig. Det är Estlands största museum och ett världsberömt historiskt och arkitektoniskt monument tack vare sina hangarer av armerad betong. Här kan du stanna till och ta en paus, eller vända och jogga tillbaka samma väg som du kom.

Tallinn Pirita 5 km #runinn

Det här spåret är något längre, men du kan naturligtvis vända tillbaka när du känner för det. Spåret löper längs med Tallinnbukten. Njut av underbara havs- och stadsvyer och av den avkopplande havsbrisen. Här kan du välja att antingen ta ett mer avskilt spår med mindre trafik, eller springa rakt fram på trottoaren längs med Narva maantee. Båda alternativ leder till samma spår. På kartan har vi markerat en led längs med havskusten och en annan som går längs med Narva maantee.
 
Kontakta receptionen för mer information.

VIKTIGT:
Park Inn by Radisson Central Tallinn erbjuder #runinn för våra gästers bekvämlighet. Vi gör inga anspråk och lämnar inga garantier avseende #runinn-ledernas säkerhet eller lämplighet.

Gäster som utnyttjar #runinn har fullständigt ansvar för alla risker, inklusive risken för personskada.

Rådgör med läkare innan du påbörjar ett träningsprogram.