Park Inn by Radisson Lund

Hedvig Möllers Gata, 2 223 55 Lund Sverige + 46 (0) 46 270 3700
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Vårt hotell i Lund ligger nära centrum och Ideon Science Park

Lunds snyggaste hotell ligger nära till både centrum och Ideon Science Park, ett idealiskt läge oavsett om du reser i jobbet eller som turist. Ideon Science Park – ett nav för teknik, vetenskap och utveckling – ligger mindre än fem km bort. Park Inn by Radisson i Lund ligger även smidigt till för besök i Malmö (tio minuter med bil) och Köpenhamn (en halvtimmes resa).

Ett besök i Sveriges näst äldsta stad är inte komplett utan en dos medeltida arkitektur. Besök Lunds domkyrka som har ett astronomiskt ur från 1300-talet och en av Sveriges största kyrkorglar. Friluftsmuseet Kulturen som skildrar det medeltida Lund är också mycket sevärt, liksom Botaniska trädgården som visar upp fler än 7000 växtarter.

Djärv design och vacker utsikt

Alla de 192 rummen på Park Inn i Lund är elegant utformade och har gratis, snabbt WiFi, platt-tv och individuell luftkonditionering för maximal komfort. Från de högst belägna rummen ser du ut över Lund och dessutom till Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron. 
Oavsett om du gillar svenska favoriter eller föredrar det internationella köket, står hotellets egen restaurang till ditt förfogande hela dagen. Vår restaurang passar för både affärsluncher, privata tillställningar och familjemiddagen. Här välkomnar vi både större tillställningar och sällskap men erbjuder även en intim miljö för en lördagsmiddag. Även hemvist för vår välfyllda frukostbuffé.  I lounge-baren kan du koppla av med en öl eller en kopp kaffe (och gratis trådlöst bredband).

Håll ditt möte eller seminarium i något av affärshotellets åtta konferensrum med plats för upp till 100 personer. Alla utrymmen är utrustade med WiFi och audiovisuell utrustning. Med vårt Business center, fria ytor för möten och arbete, gott om parkeringsplatser och catering på plats är det lätt att planera det perfekta eventet på vårt hotell i Lund.

  • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.