Park Inn by Radisson Lund

Hedvig Möllers Gata, 2 223 55 Lund Sverige + 46 (0) 46 270 3700
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Vårt hotell i Lund ligger nära centrum och Ideon Science Park

Vårt moderna hotell i Lund ligger nära till både centrum och Ideon Science Park, ett idealiskt läge oavsett om du reser i jobbet eller som turist. Ideon Science Park – ett nav för teknik, vetenskap och utveckling – ligger mindre än fem km bort. Park Inn by Radisson i Lund ligger även smidigt till för besök i Malmö (tio minuter med bil) och Köpenhamn (en halvtimmes resa).

Ett besök i Sveriges näst äldsta stad är inte komplett utan en dos medeltida arkitektur. Besök Lunds domkyrka som har ett astronomiskt ur från 1300-talet och en av Sveriges största kyrkorglar. Friluftsmuseet Kulturen som skildrar det medeltida Lund är också mycket sevärt, liksom Botaniska trädgården som visar upp fler än 7000 växtarter.

Djärv design och vacker utsikt

Alla de 192 rummen på Park Inn i Lund är elegant utformade och har gratis, snabbt WiFi, platt-tv och individuell luftkonditionering för maximal komfort. Från de högst belägna rummen ser du ut över Lund och dessutom till Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron. 
Oavsett om du gillar svenska favoriter eller föredrar det internationella köket, står hotellets egen restaurang Aperitivo till ditt förfogande hela dagen. I lounge-baren kan du koppla av med en öl eller en kopp kaffe (och gratis trådlöst bredband).

Håll ditt möte eller seminarium i något av affärshotellets sju konferensrum med plats för upp till 150 personer. Alla utrymmen är utrustade med WiFi och audiovisuell utrustning. Med vårt Business center, fria ytor för möten och arbete, gott om parkeringsplatser och catering på plats är det lätt att planera det perfekta eventet på vårt hotell i Lund.

Höjdpunkter och detaljer

 • Mindre än fem km från Ideon Science Park och praktiskt beläget för utfärder till Malmö och Köpenhamn.
 • Gå på upptäcktsfärd i Lunds historiska kvarter eller besök den botaniska trädgården, båda på bekvämt gångavstånd från hotellet.
 • Ha en bekväm vistelse i våra rum som har unik design, hänförande utsikt, platt-tv, snabbt WiFi och individuell luftkonditionering.
 • Slappna av och hämta krafter i bastun eller genomför ditt dagliga träningspass i hotellets eget gym.
 • Upptäck Lunds medeltida stad och vackra omgivningar med våra gratis lånecyklar.
 • Njut av svenska klassiker i vår restaurang Aperitivo, även hemvist för vår stora frukostbuffé.
 • Utnyttja vår parkering med laddmöjligheter för el- och hybridbilar.
 • Håll ditt möte i våra sju välutrustade, högklassiga konferensrum.
 • Sport Godkänt Hotell
 • Hitta oss på Facebook
 • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.