Park Inn by Radisson Malmö Hotell

Sjömansgatan 2 211 19 Malmö Sverige +46 (40) 6286000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Utforska stad och strand från vårt sjönära hotell i Malmö

Utforska stad och strand från vårt sjönära hotell i Malmö Med sitt läge ett stenkast från vattnet i Malmös relativt nybyggda stadsdel Västra Hamnen, ligger Park Inn by Radisson i Malmö perfekt till för både staden och stranden. Gamla staden, med sitt utbud av intressant arkitektur, historiska platser och moderna museer, ligger bara drygt en kilometer bort. När du längtar efter havsluft har du Ribersborgs strand med sin fina, vita sand och en lång kajpromenad med badmöjligheter bara några hundra meter från hotellet.

Nära hotellet tornar den spiralformade och 190 m höga skyskrapan Turning Torso (Sveriges högsta byggnad) upp sig. En promenad i motsatt riktning tar dig till gamla staden där du kan besöka Nordens äldsta renässansslott eller stanna till för en kopp kaffe på Lilla Torg med dess myllrande folkliv. Kulturintresserade passar på att besöka Sankt Petri kyrka, en gotisk basilika från 1300-talet med karakteristiskt röda tegelväggar och medeltida fresker.

Fin utsikt, skandinavisk design och moderna rum

Vårt hotell i Malmö har 231 rum med stilsäker skandinavisk design att välja på. Med snabbt WiFi utan kostnad och individuell luftkonditionering erbjuder rummen skön komfort efter en dag med sightseeing. Om du vill hålla kroppen i trim väntar hotellets eget gym på dig.

I bokningen ingår även frukostbuffén som serveras på RBG Bar & Grill. Med sin blandning av lokala och internationella rätter är restaurangen också rätt plats för lunch eller middag. Lättare rätter, snacks och drinkar hittar du i  den luftiga och avslappnade lobbyloungen.

Om du behöver anordna ett affärsmöte eller ett event, tillhandahåller hotellet sju välutrustade mötesrum med modern inredning och naturlig ljussättning som skapar en sofistikerad miljö. Vår mötes- och eventkoordinator hjälper dig gärna med planeringen.

Höjdpunkter och detaljer

  • Sjönära läge i toppmoderna hamnkvarter med ett spännande utbud av kaféer och restauranger nära hotellet.
  • Gå ner till havet, njut av intressant arkitektur eller utforska staden till fots från hotellet med dess attraktiva läge.
  • Koppla av i stilrena rum med snabbt WiFi och individuell luftkonditionering.
  • Avnjut lokala eller internationella rätter på RBG Bar & Grill eller luta dig tillbaka med ett glas i Lobby Lounge.
  • Håll dig i form i hotellets eget gym.
  • Utnyttja vår praktiska parkering under hotellet – både säkert och bekvämt.
  • Håll din konferens i något av våra sju välutrustade mötesrum med plats för upp till 50 personer per rum.
  • Njut av förstklassig service i vårt prisbelönta hotell som har fått Green Key-märkningen för sin miljöstrategi.
  • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.