Park Inn by Radisson, Oslo

Øvre Slottsgate 2c 0157 Oslo Norge +47 22400100
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Upptäck ett ljust och välkomnande hotell i Oslos stadscentrum

Eleganta rum bara några steg från toppdestinationer inom shopping och sightseeing

Vårt hotell i Oslos livliga stadscentrum ligger nära sevärdheter som operahuset, shoppingdistriktet Aker Brygge och kungliga slottet, vilket gör det till en perfekt utgångspunkt för din resa till Oslo. Dra nytta av lättillgängliga transporter och huvudmotorvägar från detta perfekta läge. Hotellet ligger bara 500 meter från järnvägsstationen och 48 kilometer från Oslo Airport Gardermoen (OSL).

Utmärkta bekvämligheter, utsökt mat och praktiska möteslokaler

Våra 118 eleganta rum har bekvämligheter som satellit-tv och fritt trådlöst höghastighetsinternet. Smaka på ett brett utbud varma och kalla smårätter vid frukostbuffén för bara 100 NOK vid förhandsbokning eller 150 NOK vid betalning på plats. Koppla av med en uppfriskande öl, ett glas vin eller en cocktail i en inbjudande miljö på hotellbaren RBG Bar. Reser du till Oslo i affärer? Vårt hotell i stadscentrum har utrymme för evenemang på upp till 108 deltagare i sex välutrustade mötesrum. Våra gästers säkerhet när de vistas på vårt hotell är något vi tar på största allvar. Därför har Park Inn ingått ett partnerskap med det internationellt erkända säkerhetskonsultföretaget Safehotels Alliance för att se till att vår personal är så förberedd som möjligt i alla situationer.

Hotellfunktioner

  • Hotellet i stadscentrum ligger bara en kort promenad från centralstationen.
  • Karl Johans gate, Akershus Festning och kungliga slottet ligger bara 1 kilometer härifrån.
  • Alla våra 118 bekväma rum har fritt trådlöst höghastighetsinternet.
  • Hotellfrukostbuffé finns tillgänglig för 100 NOK vid bokning online.
  • Koppla av med vänner och kolleger på hotellbaren RBG Bar.
  • Hotellet rymmer sex mötesrum med en sammanlagd yta på 150 kvadratmeter.
  • Park Inn by Radisson Oslo är en rökfri anläggning.
  • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.