Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Hotell som tar ansvar

Må gott hos oss på Park Inn by Radisson Uppsala med vetskapen att vi är ett hotell som tar ansvar. Sedan vi öppnade 2001 har vi varit en del av  Radisson Hotel Group's Responsible Business-program. Det innebär att vi tar hänsyn till ekonomiska, sociala, etiska och miljömässiga aspekter i vårt arbete, varje dag. 

Nedan kan du läsa mer om hur vi arbetar aktivt med Responsible Business 3 huvudområden:

  • Think Planet: Minska vår negativa påverkan på miljön. 
  • Think People: Ta ansvar för hälsa och säkerhet för både anställda och kunder. 
  • Think Community: Visa respekt för sociala och etiska frågor inom företaget samt i samhället.


THINK PLANET
Green Key
Som Green Key-märkt hotell har vi genomfört och fortsätter utöva en effektiv miljöpolicy. Den innehåller riktlinjer för utbildning av personal och för bevarande av vatten och energi samt bortskaffande av avfall och kemiska produkter. När du väljer oss garanteras du en vistelse i en respekterad och bevarad miljö där du också uppmuntras att delta i gröna metoder, utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

THINK PEOPLE
Hälsa
Vi på Park Inn by Radisson Uppsala tycker att det är viktigt med god hälsa. Därför erbjuder vi våra gäster #RunInn – lokala rutter, perfekt för en joggingrunda eller promenad, som börjar och slutar vid hotellet. 

Kompetent personal
För våra gästers och vår personals säkerhet har vi kontinuerliga internutbildningar inom HLR, första hjälpen och brandsäkerhet. 

THINK COMMUNITY
Centralt arbetar vi med Just a Drop och Youth Career Initiative. I tillägg jobbar vi med många olika lokala välgörenhetsföreningar som till exempel Hand in Hand, Håll Sverige rent och Cancerfonden. Dessutom sponsrar vi många lokala arrangemang varje år som vi tycker är en viktig del av vårt samhälle och som bidrar till den sociala hållbarhetsutvecklingen.

Följ oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om våra senaste projekt!

Certifikat Green Key

För mer information besök greenkey.global eller greenkey.se