Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Modernt boende i närheten av Tallinns historiska gamla stad

Eleganta rum med utmärkta bekvämligheter i den estniska huvudstaden

Detta moderna hotell är beläget i hjärtat av huvudstaden med smidig tillgång till både Tallinns gamla stad och parlamentet. Hotellet ligger endast ett stenkast från många av attraktionerna i centrum, däribland shoppingstråk, teatrar och restauranger. Hotellet är modernt och elegant och välkomnar dig i sina 465 smakfullt inredda rum som har te och kaffe och luftkonditionering.

God mat, wifi utan extra kostnad och mötesanläggningar

Du kan äta middag i vår hotellrestaurang, som serverar ett urval av grillade specialiteter, eller koppla av på kaféet med färska bakverk eller i någon av de två barerna. Vi erbjuder höghastighets-wifi utan extra kostnad och lättillgänglig utomhus- och garageparkering. Hämta ny energi efter en hektisk dag i våra omfattande spa- och bastuområden, eller träna med en personlig tränare i vår sportklubb. Vårt hotell i Tallinn har även stora mötesanläggningar med 14 flexibla konferensrum. Alla konferensrum har kostnadsfritt höghastighets-wifi och modern audiovisuell utrustning som garanterar bekväma och produktiva möten.

Hotellfunktioner

  • Idealt centralt läge i närheten av Tallinns gamla stad, järnvägsstationen och flygplatsen.
  • Totalt 465 rum och sviter i olika stilar med bekvämligheter som kostnadsfritt höghastighets-wifi, kabel-tv och kaffe och te på rummet.
  • Njut av raffinerade rökiga aromer och saftiga köttbitar med mycket smak på restaurang Grill 250°.
  • Besök Cubano Bar eller baren i Grill 250° för en uppfriskande drink. Vårt bageri Café Mademoiselle serverar utsökta sötsaker. Hugg in på ett utbud av rejäla och hälsosamma rätter, med allt från grillat kött och fiskrätter till krispiga sallader och signaturrätter.
  • Garage- och utomhusparkering på hotellet finns tillgängligt för 16 € per 24 timmar
  • Koppla av i vår sportklubb, vårt bad- och bastucenter och hälsospa. 
  • Flexibla konferensrum med den senaste tekniska utrustningen och kostnadsfritt höghastighets-wifi.
  • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.