Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Modernt boende i närheten av Tallinns historiska gamla stad

Eleganta rum med utmärkta bekvämligheter i den estniska huvudstaden

Detta moderna hotell är beläget i hjärtat av huvudstaden med smidig tillgång till både Tallinns gamla stad och parlamentet. Hotellet ligger endast ett stenkast från många av attraktionerna i centrum, däribland shoppingstråk, teatrar och restauranger. Hotellet är modernt och elegant och välkomnar dig i sina 465 smakfullt inredda rum som har te och kaffe och luftkonditionering.

God mat, wifi utan extra kostnad och mötesanläggningar

Du kan äta middag i vår hotellrestaurang, som serverar ett urval av grillade specialiteter, eller koppla av på kaféet med färska bakverk eller i någon av de två barerna. Vi erbjuder höghastighets-wifi utan extra kostnad och lättillgänglig utomhus- och garageparkering. Hämta ny energi efter en hektisk dag i våra omfattande spa- och bastuområden, eller träna med en personlig tränare i vår sportklubb. Vårt hotell i Tallinn har även stora mötesanläggningar med 14 flexibla konferensrum. Alla konferensrum har kostnadsfritt höghastighets-wifi och modern audiovisuell utrustning som garanterar bekväma och produktiva möten.

Hotellfunktioner

  • Idealt centralt läge i närheten av Tallinns gamla stad, järnvägsstationen och flygplatsen.
  • Totalt 465 rum och sviter i olika stilar med bekvämligheter som gratis höghastighets-wifi, kabel-tv och kaffe och te på rummet.
  • Njut av raffinerade rökiga aromer och saftiga köttbitar med mycket smak på restaurang Grill 250°.
  • Besök Cubano Bar eller baren i Grill 250° för en uppfriskande drink. Bageriet på hotellet, Café Mademoiselle, serverar läckra sötsaker.
  • Garage- och utomhusparkering på hotellet finns tillgängligt för 16 € per 24 timmar
  • Koppla av i vår sportklubb, vårt bad- och bastucenter och hälsospa. Obs! Vårt bad- och bastucenter kommer att hålla stängt för att förbättra sina anläggningar från och med den 4 juni, och hälsar dig välkommen igen den 22 juni 2018. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär under denna tid.
  • Flexibla konferensrum med den senaste tekniska utrustningen och kostnadsfritt höghastighets-wifi.
  • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.