Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 1763 omdömen från resenärer

Nr 38 av 87 hotell i Tallinn

Excellent

386

Very Good

716

Average

427

Poor

159

Terrible

75

Jobb
348
Par
499
Ensam resenär
107
Familj
364

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Be efter rum med fungerande luftkonditionering (WilleWilenius)
    Sat Dec 01 19:52:57 CST 2018
  • Välj ett rum mot norr, mot den lugna innergården ! (46erling46)
    Sun Sep 18 10:28:08 CDT 2016
  • Undvik rum som vetter mot genomfartsgata, mycket buller. (B E)
    Wed Apr 20 20:57:31 CDT 2016
  • Är ni rökare så välj rum för rökare, annars blir det dyra böter. Packa med te/pulverkaffe, vattenkokare finns på alla rum. (Truls A)
    Fri Nov 09 00:32:55 CST 2012
  • Har du hund med kan du bara få ett classic-rum, i den gamla delen, men det är bra. Här går fönstren att öppna för vädring och rummen är betydligt större än i den nya delen. (lena_selen)
    Fri Jan 27 03:55:58 CST 2012
Traveler Photos The Standard Queen Room at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn Upstairs Function Lounge at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn Alternative Entrance at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn Front Desk at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn The Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

Relax41424436736
Stockholm, Sverige

"Bra!!"

Reviewed januari 07, 2019    Trip type:  Par

En fin upplevelse, bra wellnessavdelning, läget var kanon, nära till Gamla stan, 10 minuters promenad i lugnt tempo. Frukost var det enda som var lite tråkigt, maten som skulle vara varm var ljumen, nästan kall, och inte riktigt tillräcklig hög kvalitet för att serveras på ett 4-stjärnigt hotell. Men helighetsupplevelsen går definitivt inte att klaga på.

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

MareT41, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet  januari 08, 2019

Dear Relax41424436736, Thank you for taking time to rate our property. We are happy that you have enjoyed your stay, especially the spa area and location. Please accept my apologies for the breakfast not being hot and I promise that I have reinforced with the F&D department to pay attention to all details We look forward to your next stay with us. Best Regards,

Chriztina2018
Stockholm, Sverige

"Kundnöjdhet"

Reviewed november 26, 2018    Trip type:  Jobb

Kundnöjdhet, jag är nöjd med servicen, maten och boendet. Rimmet var stort och sängen bekväm. Personalen var service minded, hjälpsamma och trevliga. Hotellet ligger centralt och nära att gå in till stan. Lätt att få tag på taxi då jag behövde.

Läs mer  

Stayed november 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

MareT41, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet  november 29, 2018

Dear Chriztina2018, Thank you for choosing Park Inn by Radisson Meriton and sharing your experience with us. I am happy to know that you enjoyed your stay and service together with food were excellent. We will be looking forward to welcome you back! Kind regards,

svensk2018

"Bra och rymligt"

Reviewed juni 30, 2018    Trip type:  Kompisresa

Fick byta tum och hamnade högre upp i hotellet. Fräscht, sköna sängar, trevlig personal perfekt läge för oss. Nära till gamla stan med alla sevärdheter, matställen, pubar. För oss som skulle på kattutställning var det relativt nära att åka till.

Läs mer  

Stayed maj 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

MANAGERHTL, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet  juli 02, 2018

Dear svensk2018, Thank you for choosing Park Inn by Radisson Meriton and sharing your experience with us. I am happy to know that you enjoyed your stay. We are pleased to read your kind words about location, rooms and customer service. We will be looking forward to welcome you back! Kind regards,

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC