Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 1569 omdömen från resenärer

Nr 39 av 87 hotell i Tallinn

Excellent

337

Very Good

643

Average

379

Poor

145

Terrible

65

Jobb
320
Par
441
Ensam resenär
96
Familj
315

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(3)
  • Välj ett rum mot norr, mot den lugna innergården ! (46erling46)
    Sun Sep 18 10:28:08 CDT 2016
  • Undvik rum som vetter mot genomfartsgata, mycket buller. (B E)
    Wed Apr 20 20:57:31 CDT 2016
  • Har du hund med kan du bara få ett classic-rum, i den gamla delen, men det är bra. Här går fönstren att öppna för vädring och rummen är betydligt större än i den nya delen. (lena_selen)
    Fri Jan 27 03:55:58 CST 2012
Traveler Photos The Standard Queen Room at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn Upstairs Function Lounge at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn Alternative Entrance at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn Front Desk at the Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn The Park Inn by Radisson Mertion Conference & Spa Hotel Tallinn

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

svensk2018

"Bra och rymligt"

Reviewed juni 30, 2018    Trip type:  Kompisresa

Fick byta tum och hamnade högre upp i hotellet. Fräscht, sköna sängar, trevlig personal perfekt läge för oss. Nära till gamla stan med alla sevärdheter, matställen, pubar. För oss som skulle på kattutställning var det relativt nära att åka till.

Läs mer  

Stayed maj 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

MANAGERHTL, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet  juli 02, 2018

Dear svensk2018, Thank you for choosing Park Inn by Radisson Meriton and sharing your experience with us. I am happy to know that you enjoyed your stay. We are pleased to read your kind words about location, rooms and customer service. We will be looking forward to welcome you back! Kind regards,

nilsfredriku

"Fredrik"

Reviewed februari 06, 2018    Trip type:  Jobb

Helt OK, bra läge nära gamla stan. Frukosten kunde ha varit mera varierad och det var ganska oorganiserat kring uppdukningen. Ganska slitet i korridorerna men rummen var bra, men bristfälligt med plats att sitta och jobba på.

Läs mer  

Stayed januari 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Rasmus-Rai K, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarade på det här omdömet  februari 14, 2018

Dear Fredrik, Thank you for taking the time to share your feedback regarding your recent experience at Park Inn by Radisson Meriton. I am sorry to hear that our breakfast and room did not meet your expectation. Please allow me to express my sincerest apologies. Hope you will give us one more chance to exceed your expectations. Best Regards, Mare Terri-Voogma Marketing Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC