Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 10149 Tallinn Estland +372 62 88 100
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Ansvarsfull verksamhet

Hotell med ansvarsfull verksamhet i Tallinn
Att ta ansvar för miljön och det lokala samhället har under många år varit en viktig del av Carlson Rezidor Hotel Groups breda engagemang för hållbar utveckling. ”Ansvarsfull verksamhet”, vårt prisbelönta program, startades 2001 med syftet att förstärka kedjans engagemang och är sedan dess ett av hotellens viktigaste fokusområden. Varje hotell har en unik handlingsplan för ”Ansvarsfull verksamhet” som omfattar områden som samhällsengagemang, kulturarv, anställdas och barns rättigheter, hälsa och säkerhet samt miljöförbättringar.

Hotellet är engagerat i både lokala välgörenhetsgrupper och företagets internationella välgörenhetsorganisation World Childhood Foundation som stöds av Carlson Rezidor Hotel Group. World Childhood Foundations uppdrag är att försvara barns rättigheter och främja bättre levnadsvillkor för utsatta och utnyttjade barn över hela världen.

Rezidors hotell bedriver sin verksamhet på ett ansvarsfullt sätt inom följande tre områden:
  • Tänk på planeten: Vi minimerar vår miljöpåverkan
  • Tänk på människorna: Vi prioriterar våra gästers och anställdas hälsa och säkerhet
  • Tänk på varandra: Vi tar hänsyn till sociala och etiska frågor inom företaget och i samhället
Aktiviteter för att främja ansvarsfull verksamhet på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn:
  • Gäster kan hjälpa oss i vårt åtagande genom att delta i programmet för rena handdukar och genom att använda papperskorgar för pappersåtervinning i offentliga områden runtomkring hotellet.
  • Utbildning av personal i miljörelaterade, sociala och etiska frågor
  • Omfattande samarbete med leverantörer och partner stärker och främjar vår filosofi för att upprätthålla en ”Ansvarsfull verksamhet”.
  • Energisparande glödlampor och LED-lampor används.
  • Toaletterna är utrustade med ett spolningssystem med två alternativ för ekonomisk vattenanvändning.
  • Hotellpersonalen organiserar en insamling och leverans av kläder, leksaker etc. till lokala välgörenhetsorganisationer
  • Brett samarbete med lokala center för hemlösa och socialt stöd
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn fick miljömärkningen ”Green Key” 2016. Gröna nyckeln är en internationell frivillig miljömärkning för turismanläggningar som främjar hållbar turism. Den har som mål att förebygga klimatförändringar genom att prisbelöna och främja inrättningar som tar positiva miljöinitiativ.