Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Utforska huvudstaden från vårt hotell i Stockholm

Vårt moderna och stilrena hotell ligger i lugna Hammarby Sjöstad med smidig tillgång till hela staden. Globen och Tele2 Arena ligger bara tre kilometer bort och Hammarbybacken, Stockholms centralt belägna slalombacke, ligger ännu närmare, endast 200 meter från hotellet.
Från Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad Hotels läge vid Hammarbysjön och Sickla kanal tar du dig med färja till många av huvudstadens populära turistattraktioner. Flera av dessa ligger på Djurgården där du exempelvis kan besöka ABBA-museet eller Gröna Lunds fullmatade nöjesfält. När du blir sugen på shopping ligger trendiga Södermalm, med sina vintage-butiker och ett myller av spännande restauranger, bara en gratis båtresa bort.

Modern design och utrustning i toppklass

Samtliga av de 178 rummen och sviterna har trådlöst bredband (utan kostnad), platt-tv och det finns möjlighet att göra varma drycker. Så du kan varva ner med en kopp kaffe medan du tittar på din favoritserie eller njuter av utsikten. Du kan också återuppväcka livsandarna i vårt gym med bastu efter en dag på stan.

När hungern gör sig påmind hittar du frukostbuffé, lunch och à la carte-middag på RBG Bar & Grill. Missa inte gourmetburgaren och det fina urvalet av lokalt bryggda ölsorter, som sommartid bäst avnjuts på den vackra terrassen.
Med fem välutrustade mötesrum lämpar sig detta affärshotell i Stockholm utmärkt för konferens eller seminarium. Varje mötesrum har en fullt kompatibel 75-tums LED-pekskärm och trådlöst bredband, whiteboard och blädderblock. Vår kunniga mötes- och eventpersonal hjälper dig gärna att planera allt från catering till team building-övningar.

Höjdpunkter och detaljer

  • 178 rum inklusive familjerum, Businessrum och sviter, samtliga med platt-tv och snabbt WiFi utan kostnad.
  • Praktiskt beläget i Hammarby Sjöstad med både buss och spårvagn 200 m från hotellet.
  • Tre kilometer från Globen och Tele2 Arena. Nära till Hammarbybackens skidlift.
  • Koppla av med en lokal öl på terrassen eller unna dig en gourmetburgare på RBG Bar & Grill.
  • Håll konferens på vårt förstklassiga affärshotell med dedikerat mötes- och eventteam.
  • Håll dig i form på hotellets gym och varva ner i bastun.
  • Parkera bekvämt och säkert i hotellets eget garage.
  • Ta med hunden till vårt husdjursvänliga hotell.
  • Vi ger dig “nöjdhetsgaranti”. Om du inte är 100 % nöjd ber vi att du talar om det för personalen under din vistelse. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.