Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Boka ett unikt konferenspaket med roliga aktiviteter

Prova på ett unikt konferenspaket i Stockholm. Hammarby Sjöstad erbjuder möjligheten till olika företagsaktiviteter inom teambuilding som passar de flesta företag. Förutom att åka skidor i Hammarbybacken har du även möjligheten till att krydda din dagkonferens med lite annorlunda aktiviteter.
 
Vi samarbetar med Magnus Johansson, en av Sveriges mest kända konditorer, som bland annat har gjort nobeldesserten i många år. Här kan vi bland annat erbjuda välsmakande aktiviteter som till exempel chokladprovning, vinprovning, eller matlagning med avslutande tre rätters-middag. Dessutom finns en möjlighet att tillsammans med Magnus få prova på att tillverka egen nobeldessert.
 
Om ni föredrar öl framför vin rekommenderas ett konferenspaket med ölprovning hos våra grannar, Nya Carnegiebryggeriet. Bryggeriet eller Lumafabriken, är en gammal lampfabrik där man tidigare tillverkade och testade glödlampor. Det gamla Lumahuset har en unik industriell miljö, passande atmosfär för en rundtur medan ni provar på olika ölsorter. Nya Carnegiebryggeriet är beläget med cirka en 10 minuters promenad från Park Inn Hammarby Sjöstad Hotell, vilket gör det till ett perfekt utflyktsmål för konferensaktiviteter.
 
Sugen på en utomhusaktivitet i Hammarby istället? Sjöstaden erbjuder vackra omgivningar nära vatten och här finns möjligheten att bland annat boka kurser i kajakpaddling där ni får en utbildning inom kajakteknik och räddning. Om inomhusaktiviteter önskas finns flera alternativ inom lagspel som till exempel bowling och minigolf, men också gokart samt mycket mer i närområdet.
 
Tveka inte att kontakta hotellet om ni har någon egen idé som ni skulle vilja förverkliga i samband med sammankomsten. Önskar du veta mer om våra möteslokaler, vänligen läs mer på hotellets konferenssida. Du är också välkommen att kontakta hotellets avdelning för konferensbokning om du önskar mer information, svar på dina frågor, eller begära en offert.
 
Konferensbokning för Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad Hotell:
 
Tel: +46 8 5050 7333
E-mail: meetings.hammarby@RezidorParkInn.com