Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Shopping i Stockholm - Njut av mode på hög nivå

När det gäller shopping i Stockholm så är det ingen tvekan om att var och en kan hitta sin egen stil. Välj och vraka mellan Stockholms exklusiva vintagebutiker, upplev lyx och högklassigt mode på Biblioteksgatan eller ta en runda bland mysiga butiker på trendiga Södermalm

Shopping i Stockholm City – Södermalm eller Östermalm
Södermalm bjuder på spännade vintagebutiker och second-hand affärer. Secondhandbutiken Lisa Larsson finns på Bondegatan 48 och är en av Stockholms mest kända secondhandbutiker. Beyond Retro är en välkänd vintagebutik i SoFO-området på Södermalm och finns även på Drottninggatan 77, centrala Stockholm.

Du hittar även tre av Stockholms största köpcenter i närheten av Park Inn Hammarby Sjöstad:

• Sickla Köpkvarter med över 140 butiker, bara 10 min promenad från hotellet, erbjuder allt som finns i en stadsdel eller citykärna - ett blandat utbud av handel, aktiviteter och kultur.
• Eller varför inte ta tvärbanan 4 stationer till Globen Shopping med ett stort utbud av butiker och restauranger?
• Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i 150 butiker, caféer och restauranger.

Det finns naturligtvis flera klassiska butiker man helt enkelt inte får missa under sitt Stockholmsbesök. Varuhuset Nordiska Kompaniet (NK) är en sådan klassiker. Varuhuset ligger i Stockholm city, Norrmalmstorg och öppnade sina portar år 1915 innehållandes världskända varumärken. NK var det stora varuhuset som redan då lockade en väldigt stor kundkrets, erbjöd sina kunder dåtidens seder och etikett och visade upp det senaste modet i salarna med hjälp av eleganta mannekänger. Idag är NK fortfarande en av pionjärerna inom det senaste modet och trenderna.

Den kända Biblioteksgatan i centrala Stockholm, Östermalm, ingår i en klassisk shoppingrunda i Stockholm. Gatan är hemmet för eleganta butiker, trendiga inneställen och restauranger. Några exempel på butiker är Emporio Armani, Filippa K och Urban Outfitters. Här får du även chansen att gå på den röda mattan som täcker gågatsdelen av gatan större delen av året.

Några tips för shopping i Stockholm

• För att få en bra översikt över Södermalms secondhand-butiker besök www.vintagekartan.se
• Bondegatan är en gata för vintage-älskare att komma ihåg
• Stockholms har många välkända gallerior man kan besöka, Sickla Köpkvarter, Globen Shopping, Nacka Forum, Gallerian, Sturegallerian, PUB etc.

För hotell i Stockholm, centralt och nära till det mesta, läs mer om Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel.