Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Sickla köpkvarter

Kvarteret är beläget i Sicklas gamla industribyggnader som idag bjuder på ett varierande utbud av spännande butiker, SF bio, cirkus, lekland, SATS samt mycket mer. Här finns butiker inom hantverk, mode, skor, väskor och accessoarer, samt sportartiklar. Du hittar kända klädeskedjor som bland annat Esprit, MQ och JC och G-Star Raw, men också konceptbutiker som till exempel Best of Brands och Karina & Vänner. Förutom mode finns inredningsbutiker såsom Habitat, som erbjuder möbler samt inredningsdetaljer i stilren skandinavisk design.
 
För små och stora barn finns Andy´s lekland, en spännande plats med många aktiviteter. Här finns bland annat ett färgglatt bollhav för de allra minsta barnen och för äldre barn finns häftiga rutschkanor, hinderbana, studsmattor och bollkanoner. Dessutom finns inredda kalasrum med möjlighet till uthyrning om så önskas.
 
I köpcentrumet finns en mängd caféer att besöka. På plats hittar du de kända caféerna Coffeehouse by George och Espresso House, men även små mysiga fik så som Naked Cake. När hungern slår in har du flera valmöjligheter i matväg och du finner restauranger som bland annat den japanska Daiichi Sushi, den italienska Forno Romano och Erssons Fisk & Deli som ligger inne i Saluhallen.
 
Runt Sickla köpkvarter finns flera platser att uppleva. Du finner bland annat den hippa restaurangen Urban Deli, men också Dieselverkstaden. Dieselverkstaden är en populär samlingsplats för både barn och vuxna i alla åldrar. I huset finns en mängd roliga aktiviteter som till exempel klättring och möjlighet till ett kreativt skapande, men också konstutställningar och evenemang som teatrar och konserter.

Hitta till Sickla köpkvarter
Sickla köpkvarter ligger strax öster om Sjöstaden i Stockholm, med endast en 15 minuters promenad från Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad Hotel och med buss 74 tar det cirka 5 minuter från Sickla Kaj. Kvarteret tillhör en del av Stockholms totala shoppingutbud, populära sevärdheter och evenemang.