Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Besök Stockholmsmässan

Nordens största mötesplats är en självklar plats för branschledande mässor. Älvsjömässan agerar värd åt såväl nationella som internationella konferenser, men också kongresser. Populära utställningar som har tagit plats i mässhuset är till exempel Allt för Sjön, Sweden Bike Expo, Stockholms hundmässa, Underbara Barn och Nordiska trädgårdar, men också utställningar inom mat, som till exempel Mitt Kök och Gastronord & Vinordic. Andra populära exponeringar är Antikmässan, Formex, Nothern Light Fair och Stockholm Furniture Fair.
 
År 1941 fick bröderna Börje och Folke Claeson en idé om att bygga ett storslaget exponeringshus i Stockholm. De fick inspirationen från olika utställningar runt om i andra länder och år 1943 stod Stockholmsmässan klar. Efter omfattande renoveringar stod år 2000 det nya bygget redo för invigning med nya kongresslokaler, nya restauranger och den stora C-hallen på 14 000 kvm. Snabbt blev år 2000 också rekordåret då det arrangerades 8 världskongresser, 30-tal fackmässor och 10 publikmässor.
 
Får du lite tid över till annat, spana gärna in evenemang i Stockholm.

Hur du tar dig till Älvsjö Station
Älvsjömässan är belägen vid Älvsjö Station och du tar dig enkelt dit från hotellet via kollektivtrafik som avgår från Sickla Kaj i Hammarby Sjöstad där du tar tvärbanan till Årstaberg. Från Årstaberg avgår pendeltåg till Älvsjö Station. En resa som  tar cirka 25 minuter, inklusive byte. Resenärer som ankommer till Arlanda flygplats och vill ta sig direkt till mässan har nu möjligheten att ta en direktlinje till Älvsjö Station. Tåget avgår från Sky City och restiden beräknas ta cirka 50 minuter.
 
Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad Hotell är den perfekta utgångspunkten för resenärer som vill ha en kort distans till Stockholmsmässan, men samtidigt ha nära till sevärdheter och utflyktsmål. Förutom ett utmärkt läge erbjuder hotellet också konferenslokaler och unika konferenspaket. Från hotellet till exponeringshuset tar det inte mer än 10 minuter med bil.