Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Kommunikationer till Hammarby Sjöstad

Det är lätt att ta sig till Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad oavsett om du åker kollektivt eller har egen bil. Väl på hotellet kan du sen välja mellan att ta tvärbanan och tunnelbana eller buss till city. Det är lätt att ta sig till och från detta hotell i Stockholm.

Färja till Hammarby Sjöstad
Ett trevligt alternativ är att ta båten till Södermalm från Lumabryggan, bara en kort promenad från hotellet. Härifrån kan du även ta färjan M/S Emelie till Stockholm City/Nybroplan. Rutten går via Djurgården och har även ett stopp vid Vikingterminalen. Ombord finns det gott om plats för barnvagnar, cyklar och rullstolar. Barn under 13 år reser alltid gratis i målsmans sällskap. Biljetter köper du enkelt i vår reception. För mer information om färjorna och tidtabeller, se www.ressel.se

Kollektivtrafik från Stockholms centralstation
Ett annat transportalternativ till Hammarby Sjöstad är tunnelbanans gröna linje (T19,T18,T17) söderut. Du kan då gå av vid Gullmarsplan och sedan byta till Tvärbanan* mot Sickla Udde. Åk sedan tre stationer och gå av vid Sickla Kaj. Därefter tar du till höger och går till rondellen där du svänger vänster vid Hammarby allé. Du hittar hotellet lite längre fram på din vänstra sida.

*Under perioden 25/3 - 2/10 2017 är tvärbanan avstängd för underhållsarbete. 
Buss 22B ersätter sträckan Gullmarsplan - Sickla Kaj

Bil till Hammarby Sjöstad
Ett tredje transportalternativ till Hammarby Sjöstad är bilen. Åk söderut på E4:an och följ sedan skyltarna mot Nynäshamn/73/Årsta/222/226. Du fortsätter in i Södra Länken och följer skyltarna mot 222/Gustavsberg. Tag av vid avfarten mot Hammarby Sjöstad och ta andra avfarten i rondellen. Du kommer nu befinna dig på Lugnets Allé och vid nästa rondell tar du av första till höger. Lite längre fram till vänster hittar du Midskeppsgatan och hotellet.

Hotell med bra läge och enkla kommunikationer
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad är ett trendigt hotell i Stockholm City nära till det mesta – kultur, natur, vatten och shopping! Det finns flera transportalternativ till och från Hammarby Sjöstad och hotellet ligger nära de olika hållplatserna.

Några viktiga avstånd:

• Tvärbana samt busshållplats: 200 meter
• Lumabryggan: 800 meter
• Stockholm Centralstation: 5 km
• Bromma flygplats: 14 km
• Arlanda flygplats: 50 km