Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 1090 omdömen från resenärer

Nr 51 av 155 hotell i Stockholm

  • Certificate of Excellence 2018 Certificate of Excellence 2018

Excellent

369

Very Good

517

Average

167

Poor

26

Terrible

11

Jobb
199
Par
342
Ensam resenär
52
Familj
307

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Säg till om rum som inte vetter mot solen. Kan bli lite varmt i rummet annars. (Mats E)
    Wed Jun 20 11:33:58 CDT 2018
  • Rummen högt upp har magnifik utsikt! (Eva A)
    Wed Feb 15 23:14:45 CST 2017
  • Gärna högt upp, kanon utsikt.... (Håkan O)
    Fri Nov 18 09:30:53 CST 2016
  • Ett hotell ni måste prova för att få sova i de sköna sängarna:-) (makrai c)
    Tue Oct 18 06:25:52 CDT 2016
  • Högt upp mot Midskeppsgatan (Jan J)
    Mon Oct 17 23:48:49 CDT 2016
Traveler Photos Gym at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad Lobby at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad Lobby at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad The Suite at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad The Suite at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

MartenAn
Söderköping, Sverige

"Nära Fryshuset"

Reviewed oktober 14, 2018    Trip type:  Par

Vi skulle på konsert i Fryshuset och valde detta hotell som låg nära i vackra Hammarby Sjöstad. För oss var avståndet till söder okej att promenera. Hotellet var välkomnande och vi var väldigt nöjda med både rum och frukost.

Läs mer  

Stayed oktober 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

LeifE35

"Leif E"

Reviewed september 18, 2018    Trip type:  Par

Något dyrt men bra service och bra frukost. Gym och andra faciliteter utnyttjades inte eftersom vi bara stannade en natt. Garaget förefaller att vara underdimensionerat med tanke på att det var fullt fast det inte verkade vara så mycket folk på hotellet. Vi fick själva leta parkering på gatorna i närheten.

Läs mer  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park_Inn_Hammarby, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  september 26, 2018

Hej Leif E, Tack för att du lämnade din feedback till oss! Jag är glad att du var nöjd med servicen och frukosten. Gällande garaget så hyr vi platserna av fastighetsägaren, och har i nu läget ingen chans att öka antalet platser. Men jag ska ta upp detta internt så kan vi se om vi i framtiden har möjlighet att ändra på detta! Ni är varmt välkomna tillbaka till oss! Med vänlig hälsning, Mikaela Andric Front Office Manager

Jan B
Skövde, Sweden

"Fint hotell i Hammarby Sjöstad"

Reviewed september 17, 2018    Trip type:  Par

Hotellet är centralt beläget i Sjöstaden. Nära till affärer, restauranger och kommunikationer. Bra rum, trevlig personal och god frukost. Internet fungerade utan problem. Enkelt att hitta med bil via södra länken. Med tvärbanan och byte till t-bana enkelt och snabbt att nå centrum.

Läs mer  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

1Mike591, Försäljningschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  september 18, 2018

Hej Jan, Vi tackar ödmjukast för dina trevliga ord och hoppas att vi får se dig här snart igen.

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC