Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel

Midskeppsgatan 6 Hammarby Sjöstad 120 66 Stockholm Sverige +46 (8) 5050 7000
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 1120 omdömen från resenärer

Nr 54 av 156 hotell i Stockholm

  • Traveler's Choice Traveler's Choice

Excellent

379

Very Good

529

Average

171

Poor

28

Terrible

13

Jobb
207
Par
351
Ensam resenär
58
Familj
312

Sovkvalitet

Läge

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Säg till om rum som inte vetter mot solen. Kan bli lite varmt i rummet annars. (Mats E)
    Wed Jun 20 11:33:58 CDT 2018
  • Rummen högt upp har magnifik utsikt! (Eva A)
    Wed Feb 15 23:14:45 CST 2017
  • Gärna högt upp, kanon utsikt.... (Håkan O)
    Fri Nov 18 09:30:53 CST 2016
  • Ett hotell ni måste prova för att få sova i de sköna sängarna:-) (makrai c)
    Tue Oct 18 06:25:52 CDT 2016
  • Högt upp mot Midskeppsgatan (629janj)
    Mon Oct 17 23:48:49 CDT 2016
Traveler Photos Gym at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad Lobby at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad Lobby at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad The Suite at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad The Suite at the Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

Sightsee22038776059

"Riktigt fräscht och mycket trevlig frukost"

Reviewed januari 27, 2019    Trip type:  Ensam resenär

Jag blev otroligt positivt överraskad över helheten, allt kändes riktigt fräscht, lyxigt, genomtänkt. Trots närheten till Söderleden var det knäpptyst i rummet och utsikten var grym. Fönsternischen i rummet gav nånting extra, blev mindre sovrum och mer som en möjlighet till avskildhet i rummet. Det enda som inte var toppfräscht var fönen, av någon anledning har alla hotell, oavsett antal stjärnor, alltid samma typ av trista fön med låg effekt, lätt gulnad plast och i det här fallet även sprucken. Men det är en sån liten detalj att den stack ut eftersom allt var så otroligt rent och kändes nybyggt. Gillade att det fanns gott om eluttag, där man faktiskt vill ha dem, trevligt med TV som också hade radio och andra funktionaliteter. Sängen var skön, temperaturen helt perfekt. Hotellets personal höll ganska låg profil om det är något som kan förbättras är det eventuellt det. När jag kom in hyfsat sent kändes det som att personalen tittade på mig som om jag måste kommit fel eller var inne för att fråga om vägen. Det var först när receptionen förstod att jag bokat rum som de blev lite trevligare. Men absolut ett helt OK bemötande överlag.

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Road19681475257
Strängnäs, Sverige

"Bra läge nära stan & naturreservat"

Reviewed januari 14, 2019    Trip type:  Jobb

För mig var läget på hotellet perfekt, nära stället jag behövde kunna nå snabbt via motorväg & nära naturen då jag hade med min hund. Rummet var rymligt & sängen var jätteskön att sova i. Ett stort plus var att det ej var heltäckningsmatta i rummet på ”hund planet” så gammalt hundhår ej satt fast överallt. Jättetrevligt bemötande då vi checkade in och även på personalen i frukostmatsalen. Frukosten var som jag förväntat mig, en sedvanlig hotell frukost med ganska bra variation. Åker man högst upp till fjortonde våningen i huset får man en väldigt fin utsikt dessutom.

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Py H, Receptionschef på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad, svarade på det här omdömet  januari 15, 2019

Kära Road19681475257, Tack för din vänliga recension! Det glädjer mig att du och din hund trivdes hos oss och ni är båda varmt välkomna tillbaka! Med vänlig hälsning, Mikaela Andric

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC