Park Inn by Radisson Solna Hotell

Hotellgatan 11  P.O. Box 1306 171 25 Stockholm Sverige +46 8 470 9100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Solvalla

Solvalla som idag är Nordens största travbana är också en av världens främsta travarenor. Varje onsdag är det en ny tävling av V86 på gång samt andra tävlingar vid angivna datum. Travarenan är en mötesplats med många fördelar och erbjuder något för alla.

Solvalla rymmer 35 000 – 40 000 personer och förutom kärnverksamheten anordnas olika mässor och evenemang. På Solvalla travbana kan besökaren få en guidad visning av travets ”Green Room” och utforska arenan och möta stallbacken på nära håll. Visningen tar cirka 1 timme och passar grupper från 1 person till högst 15 personer per guide.

Elitloppet
Solvalla Elitloppet avgörs sista söndagen i maj och är enligt Eventbarometerns två senaste mätningar, sommarens mest uppmärksammade idrottsevenemang.

Information för besökaren
Solvalla travbana, Sveriges nationalarena för svensk travsport, invigdes 1927 och har sedan dess byggt upp ett starkt varumärke med travsport som sin kärnverksamhet. Huvuddagen för Solvalla travbana är onsdag och då är det V86 och Dagens Dubbel som gäller med 11 eller 12 lopp per kväll. Under travtävlingarna kan du avnjuta en bit god mat i någon av restaurangerna under loppens gång.

En vanlig onsdag kostar entrén 50 SEK, ungdomar under 18 år kommer in gratis.

För ett onsdagsbesök på Solvalla, ta pendeltåg, T-bana eller buss mot Sundbyberg och därefter kan du ta Solvallabussen (gratis). Bussen hittar du när du tar höger efter T-uppgång till Landsvägen 37, men du kan även ta någon av SL:s vanliga avgångar mot Solvalla station. För mer information om avgångar besök www.solvalla.se.

Bo centralt på Park Inn by Radisson Stockholm Solna Hotell
Bo centralt under ditt besök i Stockholm. För hotell i Solna bo på Park Inn by Radisson Stockholm Solna Hotell i Solna Centrum. Hotellet är perfekt beläget, enbart 9 minuter med tunnelbanan till Stockholm C. Bo bekvämt och nära till det mesta! Under ditt Stockholmbesök, se till att besöka Hagaparken och njuta av denna fina kungliga nationalstadspark.

Boka rum på Park Inn by Radisson Stockholm Solna Hotell.