Park Inn by Radisson Solna Hotell

Hotellgatan 11  P.O. Box 1306 171 25 Stockholm Sverige +46 8 470 9100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Solna Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 777 omdömen från resenärer

Nr 3 av 13 hotell i Solna

Excellent

175

Very Good

371

Average

170

Poor

49

Terrible

12

Jobb
267
Par
215
Ensam resenär
44
Familj
135

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Förmodligen tystare från utelivet ju högre upp i byggnaden man bor. (Hans L)
    Thu Oct 11 11:05:28 CDT 2018
  • Vi bodde på 13:e våningen, tyst lugnt med härlig utsikt mot en park. (Annika S)
    Wed Oct 11 04:16:41 CDT 2017
  • Nära centrum och bra parkeringsmöjligheter (som är lite svårt att hitta till). (Martin M)
    Wed Sep 27 19:24:03 CDT 2017
  • Superior var mycket bra (Mariechristina96)
    Tue Jul 04 03:24:15 CDT 2017
  • Gärna ett rum på någon av de översta våningarna, lite tystare där (Lars H)
    Wed May 24 11:56:21 CDT 2017
Traveler Photos Restaurant Flamingo Frukostbuffé Frukostbuffé Frukostbuffé Standard double room

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

Journey27096007246

"MC Mässan 2019"

Reviewed januari 28, 2019    Trip type:  Par

Bra hotell i city. Svårt att hitta igen. Bra rum och sängar. (standard dubbel) Billigt att åka taxi till Friends. Bra rumspriser. Frukost helt ok. Ligger i en galleria vilket var positivt. Trevlig bar

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

unaaleksic, Guest Relations Coordinator på Park Inn by Radisson Stockholm Solna, svarade på det här omdömet  januari 29, 2019

Hej, Tack för att ni bodde hos oss på Park Inn by Radisson i Solna och för din feedback! Vad trevligt att ni hade en bra vistelse hos oss och uppskattade rumsstandard, bar och läget i gallerian. Jag ber om ursäkt för om det var svårt att hitta hit, vi jobbar aktivt med Solna Stad för en bättre skyltning. Kontakta gärna mig eller mina kollegor vid ytterligare funderingar eller frågor! Ha en trevlig dag. Vänliga hälsningar, Una Aleksic Guest Relations Coordinator

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC