Park Inn by Radisson Solna Hotell

Hotellgatan 11  P.O. Box 1306 171 25 Stockholm Sverige +46 8 470 9100
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Solna Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 766 omdömen från resenärer

Nr 3 av 13 hotell i Solna

Excellent

171

Very Good

368

Average

169

Poor

48

Terrible

10

Jobb
264
Par
211
Ensam resenär
44
Familj
133

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Förmodligen tystare från utelivet ju högre upp i byggnaden man bor. (Hans L)
    Thu Oct 11 11:05:28 CDT 2018
  • Vi bodde på 13:e våningen, tyst lugnt med härlig utsikt mot en park. (Annika S)
    Wed Oct 11 04:16:41 CDT 2017
  • Nära centrum och bra parkeringsmöjligheter (som är lite svårt att hitta till). (Martin M)
    Wed Sep 27 19:24:03 CDT 2017
  • Superior var mycket bra (Mariechristina96)
    Tue Jul 04 03:24:15 CDT 2017
  • Gärna ett rum på någon av de översta våningarna, lite tystare där (Lars H)
    Wed May 24 11:56:21 CDT 2017
Traveler Photos Restaurant Flamingo Frukostbuffé Frukostbuffé Frukostbuffé Standard double room

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

D1405EUDennis
Istanbul

"Wery good"

Reviewed januari 21, 2019    Trip type:  Par

Allting var bra med hotellet rent o fint.Rummet kändes lite kallt men fick en extra element som det hjälpte väldigt mycket hade fått en extra täcken med så det var snäll personal med till mötes gående.Frukosten var ju också ganska rik o varierande, så vad är det mer man kan vänta sig.

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

NorthStar35690330997

"Ranin"

Reviewed januari 20, 2019    Trip type:  Familj

Värde pris om man skulle bo på hotell i Stockholm, det tar bar 10 minuter från central tågsitationen, Bästa läge, trevligt, nära Solna tunell situationen , stor familjerum , man bor i närgihet av kända affärer och godaste frukost på morgonen

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Tourist24110338399

"Super!"

Reviewed januari 17, 2019    Trip type:  Familj

Väldigt prisvärt!Fantastiskt läge om du har bil och behöver parkering som inte kostar en förmögenhet. Jätte tillmötesgående personal och gärna hjälper dig. Frukosten var riktigt bra! Luktade dock lite konstigt i hallen 400 och i rummet

Läs mer  

Stayed januari 2019

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC