Park Inn by Radisson Solna Hotell

Hotellgatan 11 P.O. Box 1306 171 25 Stockholm Sverige +46 8 470 9100
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Solna Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 649 omdömen från resenärer

Nr 3 av 11 hotell i Solna

Excellent

133

Very Good

312

Average

156

Poor

40

Terrible

8

Jobb
219
Par
179
Ensam resenär
37
Familj
109

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Vi bodde på 13:e våningen, tyst lugnt med härlig utsikt mot en park. (Annika S)
    Wed Oct 11 04:16:41 CDT 2017
  • Nära centrum och bra parkeringsmöjligheter (som är lite svårt att hitta till). (Martin M)
    Wed Sep 27 19:24:03 CDT 2017
  • Superior var mycket bra (Mariechristina96)
    Tue Jul 04 03:24:15 CDT 2017
  • Gärna ett rum på någon av de översta våningarna, lite tystare där (Lars H)
    Wed May 24 11:56:21 CDT 2017
  • Undvik de minsta enkelrummen. (j0hannes13)
    Fri Nov 25 00:18:58 CST 2016
Traveler Photos Restaurant Flamingo Frukostbuffé Frukostbuffé Frukostbuffé Standard double room

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

P2038DCchristinej

"mysdagar"

Reviewed januari 02, 2018    Trip type:  Par

mycket trevligt och mysigt hotell har vistats här flera gånger och det blir flera gånger. Härlig frukostbuffe trivsamma rum, bra läge med alla butiker nära och bra . Förbindelserna är också mycket bra .

Läs mer  

Stayed januari 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

873wiktork
Göteborg, Sverige

"Mr frost"

Reviewed november 25, 2017    Trip type:  Jobb

Om jag skulle för värme på rummet och mera variation på mat och mera trevligare personal som inte servera kaffe Vid 5 på morgonen så skulle jag bli nöjd . Så jag rekomadera att ni för fixa värmen på rummet eller låna ut en varmare bättre mat och kaffe hela dygnet plus när jag och mina arbets arbets kollegor väntade på frukost kl 6.30 .så va dörren låst till restaurangen och personalen har inte reagerat på de tyvärr.

Läs mer  

Stayed december 2017

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Charlotta O, General Manager på Park Inn by Radisson Solna, svarade på det här omdömet  november 28, 2017

Hej! Tack för er återkoppling! Jag ber verkligen om ursäkt att det varit kallt på rummet och ni inte fått frukost eller kaffe vid önskad tid. Självklart ska det alltid vara möjligt att få en kaffe och självklart ska det vara varmt om behagligt på rummet. Vi tar till oss av din feedback och jag hoppas att vi trots allt får önska dig och dina kollegor tillbaka och då överträffa era förväntningar. Varmt Välkommen tillbaka! Hälsningar Charlotta Olsson General Manager

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC