Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 –  753 31 –  Uppsala –  Sverige –  + 46 (18) 68 11 00
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Välkommen att trivas

Charmigt & centralt hotell i Uppsala
Välkommen till oss på Park Inn by Radisson Uppsala, ett modernt hotell med hemtrevlig atmosfär i hjärtat av Sveriges fjärde största stad. Alldeles intill hittar du Uppsala Resecentrum, endast 18 minuter till Arlanda och 38 minuter till Stockholm, Uppsala konsert och Kongress, sevärdheter och nöjen. 

Bo i något av våra 95 hotellrum, från mysiga standardrum till en förtrollande juniorsvit. Koppla av i vår relax med gym och bastu eller njut av god mat och dryck i vår restaurang Aperitivo.

Söker du en plats för möten eller events? Vår konferensavdelning har 5 flexibla mötesrum varav det största rymmer 100 personer i biosittning och som tillsammans med konferenslobbyn utgör en perfekt festvåning.

Från 1 juni är vi helt kontantfria! Det innebär att vi endast tar emot betalning med konto- eller kreditkort alternativt via den mobila betalningstjänsten Swish. På så sätt blir det enklare, snabbare och säkrare för dig som gäst. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor gällande din betalning. 

Som hotell, restaurang och konferensanläggning arbetar vi ständigt med ansvarsfullt företagande ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Läs om våra viktiga samarbeten och projekt här

  • Happiness Guarantee är vårt löfte till dig. Om du inte är 100 % nöjd med något vill vi att du talar om det för oss. Om vi inte kan rätta till det slipper du betala.