Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Fitness

Håll dig aktiv på Park Inn by Radisson Uppsala
Hotellets gym är utrustat med det allra senaste från Life Fitness som står för kvalité och komfort. Konditionsträna kan du göra på löpband och crosstrainer. All konditions utrustning har Ipod anslutning och du kommer lätt igång med Quick start funktionen.

För styrketräning använder du den multifunktionella Dap:en. Med denna produkt så kan du träna igenom hela kroppen och det finns över 500 olika övningar att välja mellan. Den passar alla, oavsett vilken träningsnivå du är på och den lätta touch consollen guidar dig runt i olika övningar och muskelgrupper. Det finnas även tillgång till annan utrustning som hantlar, pilatesbollar, och aerobicmattor.

Go #runinn
#runinn är våra löp- och cykelrutter rutter som börjar och slutar vid hotellet. De är utformade för att hjälpa alla fitnessentusiaster att upprätthålla sin träningsrutin när de bor hos oss. Rutterna har planerats av våra medarbetare för att erbjuda våra gäster de bästa rutter det lokala området har att erbjuda. Klicka på länkarna nedan för att komma till rutterna. 

#runinn 4,5 km / 2,8 miles: stadstur som passerar Uppsala slott och Uppsala domkyrka, inkluderar bade hårt och mjukt underlag
#runinn 6 km / 3,7 miles: går genom city och längs med Fyrisån, inkluderar både hårt och mjukt underlag 
#runinn 7 km / 4,4 miles: vacker tur runt stadens både hårda och mjuka platser, inkluderar även en del backar, perfekt om du vill få upp pulsen lite extra

Viktigt: Park Inn by Radisson Uppsala erbjuder #runinn för att underlätta för dig som gäst och tar inget åtagande gällande garantier för säkerhet eller hållbarhet av rutterna. Gäster som använder sig av #runinn tar helt ansvar över alla eventuella risker, inklusive personlig skada. Vänligen uppsök en läkare innan du börjar träna.