Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Erbjudanden

Hotellpaket Uppsala på mysiga Park Inn
Park Inn by Radisson Uppsala erbjuder flera olika hotellpaket under året. Njut av lite ledighet och upplev staden under semestern eller under en weekend, Uppsala har mycket att upptäcka. Med det mesta inom gångavstånd kan ni enkelt både njuta av hotellets bekvämligheter och Uppsalas utbud av kultur, sevärdheter, nöjen och shopping. Välkommen!

Turbo - ett familjeäventyr

Letar du efter ett familjeäventyr i Uppsala? Med detta hotellerbjudande får ni uppleva Turbo Sport Zone & Adventure med trampolinpark, hinderbanor, klättring och mycket mer samt bo i ett av våra familjerum. När ni checkar in bjuder vi på en överraskning till barnen. Givetvis ingår även vår härliga frukostbuffé. Ett perfekt hotellpaket för stora och små tillsammans!

Priser från SEK 1120 per room per night

Badäventyr

Med detta kittlande hotellerbjudande får familjen inträde till Fyrishov - ett av Sveriges största äventyrsbad med hårresande vattenrushbanor för de stora och lugnare bassänger för de små. Badäventyret kombineras väl med en vistelse i ett av våra familjerum. Om ni inte får nog av badandet kan ni koppla av i vår relax med ång- och torrbastu till kvällen. Givetvis ingår även vår härliga frukostbuffé.

Priser från SEK 1410 per room per night

Stay & Play

Få det bästa av två världar med golfpaketet Stay & Play. En kombinerad vistelse hos oss på charmiga Park Inn i Uppsala, inkluderat vår goda frukostbuffé och en naturskön golfrunda på Uppsala GK, Söderby golf eller Edenhof golf. Efter en dag på banan har ni tillgång till vår relax med torrbastu och ångbastu.

Priser från SEK 1740 per room per package

Love your stay & stay in love

Ibland är det bra att unna sig själv och sin käresta något alldeles extra. Champagne och choklad på rummet vid ankomst, fri minibar, justerbar säng, fluffiga kuddar och täcke, morgonrock och tofflor, behöver det sägas mer? En övernattning i vår lyxiga juniorsvit är precis vad man behöver för att må extra bra.

Priser från SEK 2150 per room per night