Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Konferens i Uppsala

17 min från Arlanda - 30 min från Stockholm
Boka er nästa konferens i Uppsala på Park Inn. Närheten till centralstationen och cityläget gör oss till ett naturligt val av möteslokaler i Uppsala. Det är även det närmsta hotellet till Uppsala Konsert & Kongress och ligger endast 17 minuter från Arlanda och 30 minuter från Stockholm.

Tänk inte på detaljerna – vår proffsiga och erfarna personal hjälper dig att planera och förbereda ditt möte eller event.

Värt att veta om Park Inn by Radisson Uppsala

 • 5 möteslokaler för upp till 100 personer
 • Inspirerande miljö med naturligt dagsljus
 • Modern AV-utrustning
 • Fritt trådlöst höghastighetsinternet för alla deltagare
 • Konferenskoordinator som finns till för mötesdeltagarna
 • Inomhus- och utomhusparkering

Inspirerande konferenslokaler
Våra färgglada lokaler har naturligt dagsljus och en tillhörande konferenslobby, vilket utgör en kreativ och motiverande miljö för konferensdeltagarna. Lokaler är utrustade med modern teknik och smarta bekvämligheter samt erfaren personal på plats, allt för att mötet ska gå så smidigt som möjligt.

Konferensteknik
Alla möteslokaler inkluderar modern AV-utrustning och den största har även handmick och mygga. Önskas skype- eller högtalartelefon har vi det till uthyrning och dessutom hjälper vi dig gärna att boka annan teknik vid behov.

Funktionsanpassade lokaler
Våra möteslokaler är funktionsanpassade med ingång på markplan, anpassad parkering och toaletter. Vi har även hörslinga till ert förfogande.

Meetings by the Hour
Vi erbjuder ”meetings by the hour” till ett förmånligt pris, perfekt för sista minuten-möten och ett stort värde för pengarna. Kontakta oss direkt så hjälper vi er med en bokning.

Smakfulla måltidspaket
Vi vet att rätt energi är viktigt för ett lyckat möte. Vi erbjuder förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag och mingelmöjligheter. Här finns något för alla i varierande smak och form, som lockar både öga och mun. Framförallt är alla menyer anpassade för att ge den energi som behövs för att prestera på topp. Önskar du ett måltidspaket ingår kaffe, te och färsk frukt hela dagen. Kanske räcker det med något litet ”to go”? Då ordnar vi det med.

Att avsluta mötet eller konferensen är ett bra sätt att samla tankar och idéer från dagen samt en chans för mötesdeltagarna att förstärka kontakten. Därför har vi tagit fram kvälls- och mingelmenyer som passar perfekt för just detta. 

Festvåning i centrala Uppsala
Håll din fest eller ditt event hos oss! Vi har en festvåning för ca. 150 personer. Lokalen har en egen ingång och perfekt läge intill Uppsala centralstation. Vi kan ordna det mesta som mat och dryck, ljudutrustning samt proffsig personal. Dessutom tipsar vi gärna om bra band eller artister, inredare med mera för er som gillar att slå på den stora trumman.

Radisson Rewards
Samla poäng med Radisson Rewards. Vare sig du planerar ett mindre möte, ett stort konvent eller en middag kan medlemmar i Radisson Rewards for Business tjäna 5 poäng per USD som spenderas för evenemang som bokas på fler än 1 100 olika Radisson Hotel Group-hotell över hela världen. Läs mer om vårt bonusprogram här. 

Kontakt
Kontakta oss gärna för offert eller visning av lokalerna. 

Tel: +46 (0)18 68 11 10

Email: reservations.uppsala@parkinn.com

 • Sadeln, biosittning upp till 30 personer
 • Boken, Biosittning, 100 personer
 • Boken - Theatre Style - 100 personer
 • Bullen. Styrelsesittning, 10 personer
 • Fika i konferens lobby
 • Kontoret. Styrelsesittning, 10 personer
 • Konferenslobby