Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Fyrishov Arena

Fyrishov är ett favoritresmål för familjer i Uppsala, oavsett som bosatt Uppsalabor eller besökare. Den stora fritidsanläggningen lockar många äventyrare på grund av dess pooler och vattenrutschbanor. Vattenparken är en av Sveriges största, vilket är perfekt för barn men det finns också många aktiviteter för vuxna och sportintresserade, eller för de som bara vill koppla av.

Familjedagar på Fyrishov


Om du reser med barn kommer du finna att Fyrishov erbjuder den perfekta familjedagen i Uppsala. Arenans mest kända kännetecken är äventyrsbadet där besökare hittar plaskdammar, jacuzzi, jetströmmar, vattenkanoner, vattenfall och rutschkanor. Erfarna simmare har möjlighet att njuta av den stora simbassängen i olympisk klass.

Utöver vattenaktiviteter finns här även många andra roliga nöjen för familjen att njuta av. Arenan har en egen bowlinghall passande för en trevlig kväll med underhållning och fest. Barnen har möjlighet att testa sina färdigheter i pingis och minigolf.

Utomhusaktiviteter


Utomhusaktiviteter som minigolf, beachvolley, fotboll och kanotpaddling finns också tillgängliga. Dessutom är platsen ett hem till många av Uppsalas lokala idrottslag inom basket, friidrott, judo, tyngdlyftning och volleyboll.

Om du besöker staden i affärssyfte och vill hålla dig i form, bege dig till parken och gå med i en Zumba klass eller få in dina träningspass. För resenärer med ont om tid erbjuder hotellet egen träningscenter.

Möten och Evenemang


Förutom sport, simning och roliga aktiviteter vid Fyrishov, finns här utmärkta mötes-och evenemangsfaciliteter. Varje år hålls cirka 300 evenemang där anläggningen erbjuder mötesrum för mindre grupper men också festlokal för upp till 3 700 personer. Om du behöver ytterligare faciliteter eller något mer nära hemmet kan hotellet också tillgodose upp till 100 personer. Fyrishov ligger endast 20 minuters promenad från centrum och 25 minuter från Park Inn by Radisson Uppsala till fots. Gästerna kan koppla av i bekväma rum efter en lång dag och njuta av en måltid på hotellets restaurang.