Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Uppsala konsert och kongress

En av Sveriges främsta musikscener - Uppsala Konsert och Kongress lockar besökare från hela landet och världen. Det förstklassiga konserthuset agerar värd åt en mängd olika musikevenemang, men även konferenser och banketter.

Populär plats för evenemang


Den största mötesplatsen i byggnaden är den stora salen. Denna stora och imponerade sal har plats för upp till 1140 personer och erbjuder ett perfekt utrymme till att hålla större konserter eller företagsevent. Hall B och hall C rymmer mellan 120 - 340 gäster och är idealiska för mer intima konserter och sammankomster. Hall D erbjuder på café, utställningsyta och festvåning.

Sedan starten år 2007 har UKK blivit en av Sveriges mest kända konserthallar. Konferensvåningen med dess nio rum har också gjort centret till en välkänd plats för möten. Lokalerna rymmer upp till 20 personer vilka passar både små och stora möten.

Som värd för ett evenemang på kongresshallen erbjuder centret en mängd olika matalternativ för dina gäster. Från sjätte våningen finns möjlighet till att njuta av underbar utsikt över Uppsala stad. Dessutom finns här ett café med utomhusterrass. Önskas catering till ditt event finns varierat bufféalternativ, men också möjlighet till att beställa en sittande lunch eller middag för upp till 850 gäster i bankettsalen.

Häpnande arkitektur


Denna magnifika byggnad är iögonfallande i sin moderna design, utformad av den berömda danska arkitektfirman Henning Larsen Tegnestue. Att hålla möten och evenemang här ger en extra känsla av stil. Inifrån byggnaden skapar de stora fönstren en fantastisk vy i panorama över stadsomgivningen, inklusive slottet och domkyrkan. Byggnadens detaljer kommer med säkerhet att vara ett samtalsämne.

Konsertbesökare och konferensdeltagare som söker boende nära Uppsala Konsert och Kongress hittar rymliga rum med moderna bekvämligheter på Park Inn by Radisson Uppsala. Förutom det korta avståndet till konserthuset, har gästerna dessutom nära till staden populära utflyktsmål, så som Uppsala domkyrka och slottet.