Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Uppsala Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 337 omdömen från resenärer

Nr 5 av 17 hotell i Uppsala

Excellent

81

Very Good

169

Average

68

Poor

18

Terrible

1

Jobb
112
Par
98
Ensam resenär
19
Familj
69

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Centralt beläget nära Uppsala Konsert & Kongress (Fredrik S)
    Mon Oct 23 02:49:51 CDT 2017
  • Kommer ni med bil, boka parkering, billigt och säkert (BengtC53)
    Sat Aug 12 10:38:15 CDT 2017
  • Högt upp i huset (Eva-Lena S)
    Tue Jul 18 09:02:00 CDT 2017
  • Det är dyrt att parkera i p-huset intill hotellet. Rummen mot baksidan och en bit upp i hotellet är lugna och tysta (Arne F)
    Sat Jul 15 07:00:30 CDT 2017
  • Nära till centrum och tågstation. (Gerald B)
    Mon Mar 20 02:13:01 CDT 2017
Traveler Photos Hotel lobby / Hotellobby Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Bathroom / Badrum

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

hedmanlotta

"Fin weekend!"

Reviewed oktober 08, 2018    Trip type:  Par

Rent och fint hotell i centrala Uppsala. Bra tryck i kranarna i badrummet. Mycket god frukost och trevlig personal. Kan varmt rekommendera prisvärda hotellet. Överraskande så hade restaurangen underhållning på fredagen.

Läs mer  

Stayed oktober 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  oktober 08, 2018

Hej hedmanlotta! Tack för din recension. Härligt att ni fick en bra helg :) Hoppas att ni vill komma tillbaka till oss. Vänligen, Amit Tewolde, hotellchef

Dream363210

"Bra!"

Reviewed september 17, 2018    Trip type:  Jobb

Nära till UKK och nära till centrum. Allt inom rimligt gångavstånd. En detalj som jag glömde ovan: Rumsdörren gick inte i lås av sig själv, utan man får dra igen den med egen kraft för att låset skulle gå igång. Första gången jag gick ut och sedan återkom var dörren alltså olåst.

Läs mer  

Stayed september 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  september 18, 2018

Hej! Tack för dina fem stjärnor! Det du nämner om ditt rum hör absolut inte till vanligheten och låter mycket oroväckande. Kan du vara så vänlig att höra av dig till oss för att meddela vilket rum du bodde på info.uppsala@parkinn.com. Tack! Vänligen, Amit Tewolde, hotellchef

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC