Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Uppsala Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 355 omdömen från resenärer

Nr 5 av 17 hotell i Uppsala

Excellent

88

Very Good

177

Average

71

Poor

18

Terrible

1

Jobb
120
Par
102
Ensam resenär
20
Familj
74

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Centralt beläget nära Uppsala Konsert & Kongress (Fredrik S)
    Mon Oct 23 02:49:51 CDT 2017
  • Kommer ni med bil, boka parkering, billigt och säkert (BengtC53)
    Sat Aug 12 10:38:15 CDT 2017
  • Högt upp i huset (Eva-Lena S)
    Tue Jul 18 09:02:00 CDT 2017
  • Det är dyrt att parkera i p-huset intill hotellet. Rummen mot baksidan och en bit upp i hotellet är lugna och tysta (Arne F)
    Sat Jul 15 07:00:30 CDT 2017
  • Nära till centrum och tågstation. (Gerald B)
    Mon Mar 20 02:13:01 CDT 2017
Traveler Photos Hotel lobby / Hotellobby Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Bathroom / Badrum

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

Inspire17809243577
Uppsala, Sverige

"Utmärkt"

Reviewed november 04, 2018    Trip type:  Familj

Tycker om detta hotell då det är ett mindre och familjärt hotell med god service.Det ligger också mitt i staden vilket är ett stort plus. Rummen med dess badrum är trevliga och man sover mycket bra i dem.

Läs mer  

Stayed november 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  november 08, 2018

Hej! Tack för din träffsäkra resencion. Härligt att du haft det bra hos oss och välkommen tillbaka :) Mvh, Amit Tewolde, hotellchef

hedmanlotta

"Fin weekend!"

Reviewed oktober 08, 2018    Trip type:  Par

Rent och fint hotell i centrala Uppsala. Bra tryck i kranarna i badrummet. Mycket god frukost och trevlig personal. Kan varmt rekommendera prisvärda hotellet. Överraskande så hade restaurangen underhållning på fredagen.

Läs mer  

Stayed oktober 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  oktober 08, 2018

Hej hedmanlotta! Tack för din recension. Härligt att ni fick en bra helg :) Hoppas att ni vill komma tillbaka till oss. Vänligen, Amit Tewolde, hotellchef

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC