Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Uppsala Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 318 omdömen från resenärer

Nr 7 av 17 hotell i Uppsala

Excellent

72

Very Good

163

Average

67

Poor

16

Terrible

0

Jobb
105
Par
92
Ensam resenär
19
Familj
64

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Centralt beläget nära Uppsala Konsert & Kongress (Fredrik S)
    Mon Oct 23 02:49:51 CDT 2017
  • Kommer ni med bil, boka parkering, billigt och säkert (Bengt C)
    Sat Aug 12 10:38:15 CDT 2017
  • Högt upp i huset (Eva-Lena S)
    Tue Jul 18 09:02:00 CDT 2017
  • Det är dyrt att parkera i p-huset intill hotellet. Rummen mot baksidan och en bit upp i hotellet är lugna och tysta (Arne F)
    Sat Jul 15 07:00:30 CDT 2017
  • Nära till centrum och tågstation. (Gerald B)
    Mon Mar 20 02:13:01 CDT 2017
Traveler Photos Hotel lobby / Hotellobby Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Bathroom / Badrum

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

ellinorkallen
Lund, Sverige

"Inget att klaga på!"

Reviewed juni 03, 2018    Trip type:  Jobb

Jag är musiker och var i uppsala för att genomföra ett gig på konserthuset. Hotellet låg väldigt bra placerat i förhållande till var jag skulle spela och personal var supertrevliga och hjälpsamma. Fina rum och väldigt trevligt med tillgång till kaffe, te och kanelbullar under dagarna. På återseende!

Läs mer  

Stayed maj 2018

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 03, 2018

Hej ellinorkallen! Tack för superhärlig beskrivning av oss. Välkommen tillbaka, alltid! Mvh, Amit Tewolde, hotellchef

928niklasd
Trollhättan, Sverige

"Excellent"

Reviewed oktober 26, 2016    Trip type:  Familj

Ett väldigt bra hotell med bra pris. Trevlig och positiv personal och de hjälpte till även när inte kökspersonalen var på plats. Bra läge nära järnvägsstationen. Nära även till centrum vilket lockade.

Läs mer  

Stayed oktober 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  november 01, 2016

Tack för att ni bodde hos oss på Park Inn Uppsala. Vi är så glada för att ni uppskattade vårt centrala läge, hotellet och personalen. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart igen. Välkommen åter. Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC