Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Uppsala Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 330 omdömen från resenärer

Nr 5 av 17 hotell i Uppsala

Excellent

79

Very Good

166

Average

67

Poor

17

Terrible

1

Jobb
108
Par
96
Ensam resenär
19
Familj
68

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Centralt beläget nära Uppsala Konsert & Kongress (Fredrik S)
    Mon Oct 23 02:49:51 CDT 2017
  • Kommer ni med bil, boka parkering, billigt och säkert (BengtC53)
    Sat Aug 12 10:38:15 CDT 2017
  • Högt upp i huset (Eva-Lena S)
    Tue Jul 18 09:02:00 CDT 2017
  • Det är dyrt att parkera i p-huset intill hotellet. Rummen mot baksidan och en bit upp i hotellet är lugna och tysta (Arne F)
    Sat Jul 15 07:00:30 CDT 2017
  • Nära till centrum och tågstation. (Gerald B)
    Mon Mar 20 02:13:01 CDT 2017
Traveler Photos Hotel lobby / Hotellobby Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Bathroom / Badrum

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

carinaa899

"prisvärt och centralt"

Reviewed augusti 22, 2016    Trip type:  Par

Mysigt hotell, nära till allt. Trevlig personal och fina, originella rum. Frukosten var helt ok, lite rörigt med logistiken men allt var gott. Fräscht och rent inget problem med buller från den närliggande gatan

Läs mer  

Stayed augusti 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  augusti 24, 2016

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi är så glada för att du uppskattade vårt hotell och vår personal. Vi jobbar löpande med att få en så smidig logistik som möjligt i frukosten anpassad efter vår lokal och vårt utbud. Vi hoppas att du kunde njuta av frukosten och att du hittade vad du önskade. Vi ser fram emot din nästa vistelse. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Helena Hammarberg Eriksson Hotellchef

Sofie H
Stockholm, Sweden

"Bra hotell med utmärkt läge i Uppsala"

Reviewed april 03, 2016    Trip type:  Familj

Ett bra, prisvärt hotell med fräscha rum och en frukostbuffé som innehöll allt. Centralt läge nära kommunikationer, konserthuset, shoppingstråk och restauranger. Perfekt som utgångspunkt för en weekend i Uppsala.

Läs mer  

Stayed april 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  april 07, 2016

Hej och tack för att ni valde att bo hos oss på Park Inn Uppsala. Vi är så glada för att ni hade en bra vistelse och att ni uppskattade vårt centrala läge. Vi hoppas att ni hade en härlig weekend i Uppsala. Varmt välkomna tillbaka! Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC