Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
Incheckn.datum
Utcheckn.datum
Rum
1
Vuxna
Barn

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Uppsala Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 292 omdömen från resenärer

Nr 6 av 17 hotell i Uppsala

Excellent

61

Very Good

151

Average

65

Poor

15

Terrible

0

Jobb
93
Par
90
Ensam resenär
17
Familj
59

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Centralt beläget nära Uppsala Konsert & Kongress (Fredrik S)
    Mon Oct 23 02:49:51 CDT 2017
  • Kommer ni med bil, boka parkering, billigt och säkert (Bengt C)
    Sat Aug 12 10:38:15 CDT 2017
  • Högt upp i huset (Eva-Lena S)
    Tue Jul 18 09:02:00 CDT 2017
  • Det är dyrt att parkera i p-huset intill hotellet. Rummen mot baksidan och en bit upp i hotellet är lugna och tysta (Arne F)
    Sat Jul 15 07:00:30 CDT 2017
  • Nära till centrum och tågstation. (Gerald B)
    Mon Mar 20 02:13:01 CDT 2017
Traveler Photos Hotel lobby / Hotellobby Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Bathroom / Badrum

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

carinaa899

"prisvärt och centralt"

Reviewed augusti 22, 2016    Trip type:  Par

Mysigt hotell, nära till allt. Trevlig personal och fina, originella rum. Frukosten var helt ok, lite rörigt med logistiken men allt var gott. Fräscht och rent inget problem med buller från den närliggande gatan

Läs mer  

Stayed september 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  augusti 24, 2016

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi är så glada för att du uppskattade vårt hotell och vår personal. Vi jobbar löpande med att få en så smidig logistik som möjligt i frukosten anpassad efter vår lokal och vårt utbud. Vi hoppas att du kunde njuta av frukosten och att du hittade vad du önskade. Vi ser fram emot din nästa vistelse. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Helena Hammarberg Eriksson Hotellchef

Sofie H
Stockholm, Sweden

"Bra hotell med utmärkt läge i Uppsala"

Reviewed april 03, 2016    Trip type:  Familj

Ett bra, prisvärt hotell med fräscha rum och en frukostbuffé som innehöll allt. Centralt läge nära kommunikationer, konserthuset, shoppingstråk och restauranger. Perfekt som utgångspunkt för en weekend i Uppsala.

Läs mer  

Stayed maj 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  april 07, 2016

Hej och tack för att ni valde att bo hos oss på Park Inn Uppsala. Vi är så glada för att ni hade en bra vistelse och att ni uppskattade vårt centrala läge. Vi hoppas att ni hade en härlig weekend i Uppsala. Varmt välkomna tillbaka! Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

Theresia L
stockholm, Sweden

"Mycket prisvärt hotell nära centrum"

Reviewed april 03, 2016    Trip type:  Familj

Stort familjerum (3-bäddsrum) med stort badrum med både dusch och badkar. Mycket fräsch frukost med många alternativ. Hade dock velat ha gröt också men det fanns så mycket annat gott så det gjorde inget. Stort + för er ingefärsshot.

Läs mer  

Stayed april 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  april 06, 2016

Hej och tack för att du tog dig tid att skriva om er vistelse. Vi är så glada för att ni hade det bra hos oss och att ni uppskattade rummet och frukosten. Jättekul också att ni gillade vår ”Kick me up”-shot. Gröt gör vi gärna på förfrågan, bara att säga till vår frukostpersonal. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss nästa gång ni besöker Uppsala. Varmt välkomna igen! Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

Gunilla J
Hudiksvall, Sweden

"Prisvärt hotell med bra läge"

Reviewed mars 23, 2016    Trip type:  Kompisresa

Hotellet ligger på gångavstånd från järnvägsstationen och stans centrum men ändå i ett lugnt område. Bra bufféfrukost och trevlig personal. Vi var åtta personer som reste tillsammans för att fira en födelsedag och vi fick alla fyra rummen två och två mitt emot varann på samma våning. Bagagerum finns också förstås.

Läs mer  

Stayed april 2016

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

Park Inn by Rad... U, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  mars 30, 2016

Hej och tack så mycket för ditt fina omdöme, det gläder oss mycket. Vi är så glada för att ni trivdes bra hos oss och uppskattade vår personal och att frukosten var bra. Vi hoppas att ni hade ett härligt firande. Varmt välkomna tillbaka! Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC