Park Inn by Radisson Uppsala Hotell

Storgatan 30 753 31 Uppsala Sverige + 46 (18) 68 11 00
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Recensioner

Se vad andra resenärer tycker om vårt hotell. Genom att integrera Tripadvisor med vår sida är det nu lättare för gäster att både granska och ta reda på mer om sin resa, över hela världen. På denna sida hittar du recensioner om Park Inn by Radisson Uppsala Hotell och hur våra gäster har betygsatt oss. Vi hoppas att recensionerna är till hjälp när du planerar din nästa resa med oss. Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull ser vi fram emot att välkomna dig!


Resenärers bedömningar på TripAdvisor:

Baserat på 350 omdömen från resenärer

Nr 5 av 17 hotell i Uppsala

Excellent

85

Very Good

175

Average

71

Poor

18

Terrible

1

Jobb
118
Par
102
Ensam resenär
20
Familj
71

Läge

Sovkvalitet

Rum

Service

Standard

Renlighet

Traveler tips help you choose the right room. Room Tips(5)
  • Centralt beläget nära Uppsala Konsert & Kongress (Fredrik S)
    Mon Oct 23 02:49:51 CDT 2017
  • Kommer ni med bil, boka parkering, billigt och säkert (BengtC53)
    Sat Aug 12 10:38:15 CDT 2017
  • Högt upp i huset (Eva-Lena S)
    Tue Jul 18 09:02:00 CDT 2017
  • Det är dyrt att parkera i p-huset intill hotellet. Rummen mot baksidan och en bit upp i hotellet är lugna och tysta (Arne F)
    Sat Jul 15 07:00:30 CDT 2017
  • Nära till centrum och tågstation. (Gerald B)
    Mon Mar 20 02:13:01 CDT 2017
Traveler Photos Hotel lobby / Hotellobby Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Hotel room / Hotellrum Bathroom / Badrum

Recent Reviews:

Språk:
Sortering:

Jan K
Lövestad, Sweden

"Bra läge"

Reviewed november 18, 2015    Trip type:  Familj

Trevlig personal och förstklassig frukost. Till och med hunden var välkommen till detta centralt belägna hotell. Kommer att boka här igen vid nästa besök i Uppsala. Uppskattar att det fanns skohorn på rummet, saknas ofta på andra hotell.

Läs mer  

Stayed november 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

ParkInnbyRadissonU, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  november 23, 2015

Hej och tack för att du tog dig tid att skriva några rader om er vistelse. Vi är så glada för att ni trivdes bra hos oss och att ni uppskattade vår personal och vår frukost. Vi ser fram emot ert nästa besök, varmt välkomna tillbaka. Självklart är hunden välkommen då också. Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

Carina O
hudiksvall, Sweden

"Frukost"

Reviewed oktober 31, 2015    Trip type:  Jobb

Bra hotell som är tyst. Det enda som var fel var frukosten.........sen var maten slut på ankomstkvällen vilket inte kändes bra. Hotelletspersonal är bra men det verkar fel i organisationen. Det fattades kaviar och ägg på frukosten.....kanske fel i logistiken?

Läs mer  

Stayed oktober 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

ParkInnbyRadissonU, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  november 02, 2015

Tack för att du tog dig tid att skriva om din vistelse och tack för din feedback, den är viktig för oss. Vi beklagar om frukosten inte var fullständig under din vistelse, ägg, kaviar och juice tillhör standarden som vi alltid ska ha på vår frukostbuffé. Köket är öppet måndag-lördag kl 17-22, övriga tider erbjuder vi en mindre 24/7-meny som nu består av grillade paninis. Vi hoppas att du vill komma tillbaka till oss så att vi får chansen igen att visa oss från vår rätta sida och överträffa dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka. Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

Asa O
Stockholm, Sweden

"Prisvärt hotell!"

Reviewed oktober 31, 2015    Trip type:  Par

Trevligt bemötande av personalen! Hotellet har bra läge. Nära till Uppsala Konsert och Kongress, kort promenad till Uppsala city. God frukost - dock lite trångt i matsalen men man kan ju välja att äta frukost när det inte är så mycket folk där.

Läs mer  

Stayed oktober 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

ParkInnbyRadissonU, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  november 02, 2015

Tack för att ni valde att bo hos oss på Park Inn Uppsala. Vi är så glada för att ni trivdes bra hos oss och uppskattade vårt läge och vår goda frukost. Vi hoppas att vi får se er här igen och önskar er varmt välkomna tillbaka. Mvh Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

Ove J
Uppsala, Sweden

"Medelbra"

Reviewed juni 15, 2015    Trip type:  Familj

Hotell Park IN i Uppsala kan avsevärt förbättras om de utökar utrymmet i frukostmatsalen/Rest. Breddar sitt utbud vid frukosten. Att nattpersonalen kan servera från menyn ( drinkar etc.). Att P-avgiften ingår i hotellpriset.

Läs mer  

Stayed juni 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

ParkInnbyRadissonU, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 30, 2015

Hej Ove J, Tack för att du tog dig tid att skriva om din vistelse. Vi hoppas att ni sov gott hos oss. När många gäster väljer att äta samtidigt kan det tyvärr bli trångt i matsalen och vi rekommenderar då att sitta i vår konferenslobby intill där det finns fler platser. Självklart ska vår personal servera i baren (öppet till kl 02) och erbjuda vår enklare 24/7 meny då a la carten är stängd, och jag beklagar verkligen om det inte gjordes när ni var här. Vi hoppas att få se er här igen och hoppas då att få överträffa era förväntningar. Varmt välkomna tillbaka. Med vänlig hälsning Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

Kerstin P
Uppsala, Sweden

"Rekomendabelt hotell"

Reviewed juni 08, 2015    Trip type:  Familj

Ett mycket bra hotell till ett lågt pris. Det är beläget i centrala Uppsala med gångavstånd till stationen, ca fem minuters promenad. Personelen har ett vänligt och proffsigt bemötande och hotellet är rent och fräscht! Lagom stor frukostbuffé och lagom smårätter till kvällen. Dagens lunch fanns men provades inte. Jag skulle gärna åka tillbaka hit!

Läs mer  

Stayed juni 2015

Rum

Standard

Sovkvalitet

Läge

Renlighet

Service

ParkInnbyRadissonU, Manager på Park Inn by Radisson Uppsala, svarade på det här omdömet  juni 29, 2015

Hej Kerstin P, Tack för att ni valde att bo hos oss på Park Inn Uppsala, vad roligt att ni hade en bra vistelse. Vi är så glada att läsa att ni uppskattade läget, hotellet och vår personal och kunde njuta av våra goda italienska rätter. Vi hoppas att få se er här igen och önskar er varmt välkomna tillbaka. Med vänlig hälsning Helena Hammarberg Eriksson, Hotellchef

These reviews are the subjective opinions of individual travelers and not of TripAdvisor LLC nor of its partners.

©2016 TripAdvisor LLC