Jul, jul, strålande jul ... Dags för traditioner, den kryddiga doften av glögg och mörka vintermånader! Men vi skandinaver är som tur var mästare på att lysa upp de mörkaste månaderna och göra dem till något vi alla längtar efter och ser fram emot! Kallt väder, isbanor, julmarknader som säljer hantverksprodukter, julens kryddor, varm choklad, fester för släkt och vänner, grandoft, dans runt julgranen och många, många fler minnesvärda magiska stunder. Med Park Inn by Radisson-hotellens många fina julerbjudanden kan du uppleva den speciella skandinaviska vintermagin på många håll både i Norge och Sverige.                   

Park Inn by Radisson Stockholm Solna


Gör årets julklappsshopping till en upplevelse att njuta av med det speciella julpaketet på Park Inn by Radisson Stockholm Solna. Bo i upp till två nätter och njut av hotellets utsökta och stärkande frukostbuffé innan du beger dig ut på julshopping med vårt presentkort på 250 SEK! Du har dessutom tillgång till gym och bastu för att kunna varva ner när du som bäst behöver det.

Park Inn by Radisson Lund


Det är ändå något alldeles speciellt med det svenska julfirandet: det varma skenet från levande ljus, de glada ansiktena och det dignande julbordets alla läckerheter. Allt detta och mer därtill kan Park Inn by Radisson Lund bjuda sina gäster på. Här serveras de traditionella julrätterna, med allt från sill och rökt lax till en perfekt tillagad julskinka, så du kan avnjuta julens smaker till stämningsfull julmusik framförd av hotellets pianist. 

Park Inn by Radisson Uppsala


Oavsett om du är ute efter ett perfekt ställe för företagets julfest eller vill fira jul med släkt och vänner, är den moderna men samtidigt hemtrevliga atmosfären på Park Inn by Radisson Uppsala ett utmärkt – och kul – alternativ! På restaurang Aperitivo är både stämningen, maten och drycken god: menyn innehåller allt från traditionella till moderna julrätter, allt avrundat med ett frestande utbud av läckra efterrätter. Hotellets centrala läge mitt i stan gör att dina gäster enkelt hittar tillbaka!

Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel


Park Inn by Radisson på Oslo Airport må vara ett elegant hotell med moderna bekvämligheter, men här tar man julens traditioner på största allvar. Förutom den populära norska laxen kan du se fram mot en norsk julbuffé, klassiska jultallrikar eller en trerätters julmeny − med allt som hör till!