Välkommen till Smart Meetings & Events by Park Inn by Radisson

Tjänsten Park Inn by Radissons Smart Meetings & Events har utvecklats med dig i åtanke. Det erbjuder en fräsch och tillmötesgående upplevelse från början till slut, för alla typer av möten och händelser.

Genom att förstå och förutse de prioriteringar var och en av våra mötes- och evenemangsbokare har, kan vi leverera en okomplicerad, konsekvent och pålitlig service. Det garanterar att ditt evenemang blir så smidigt och framgångsrikt som möjligt. Väldigt prisvärt och något som överträffar dina förväntningar.

Service med "det lilla extra"

Alla dina bokningsförfrågningar hanteras effektivt av våra mötes- och evenemangsteam. Vi garanterar att förväntningarna på service alltid uppfylls och erbjuder snabb respons på alla telefon- eller e-postförfrågningar, före ditt besök.

Vår Yes I Can!SM-inställning till service betyder att under din vistelse hos oss är all personal beredd att hjälpa var och en av våra gäster, vad det än gäller.

Alltid uppkopplad

Smartphone, surfplatta, bärbar dator ... hos oss missar du inte en händelse. Var ansluten dygnet runt under din vistelse hos oss. Affärer eller nöjen, arbete eller lek, gästrum eller mötesrum: med Smart Meetings & Events får du smidigt och pålitligt trådlöst höghastighetsinternet i hela hotellet, vilket gör livet lite enklare för dig och dina deltagare.