Välkommen till Smart Meetings & Events by Park Inn by Radisson

Tjänsten Park Inn by Radissons Smart Meetings & Events har utvecklats med dig i åtanke. Det erbjuder en fräsch och tillmötesgående upplevelse från början till slut, för alla typer av möten och händelser.

Genom att förstå och förutse de prioriteringar var och en av våra mötes- och evenemangsbokare har, kan vi leverera en okomplicerad, konsekvent och pålitlig service. Det garanterar att ditt evenemang blir så smidigt och framgångsrikt som möjligt. Väldigt prisvärt och något som överträffar dina förväntningar.

Alltid uppkopplad

Smartphone, surfplatta, dator… missa ingenting och håll förbli dig uppkopplad när du bor hos oss. Affärer eller nöje, arbete eller avkoppling, gästrum eller mötesrum - med Smart Meetings & Events har du tillgång till praktisk, pålitlig och gratis trådlös internetuppkoppling i hela hotellet, vilket förenklar för dig och dina deltagare.

Service med "det lilla extra"

Alla dina bokningsförfrågningar hanteras effektivt av våra mötes- och evenemangsteam. Vi garanterar att förväntningarna på service alltid uppfylls och erbjuder snabb respons på alla telefon- eller e-postförfrågningar, före ditt besök.

Vår Yes I Can!SM-inställning till service betyder att under din vistelse hos oss är all personal beredd att hjälpa var och en av våra gäster, vad det än gäller.