Utvecklingsmöjligheter

Park Inn by Radisson® har snabbt blivit det självklara alternativet för resenärer som lägger fokus på ett fräscht och bekvämt hotellboende med välkomnande miljö och bekvämligheter av hög kvalitet. Den ambitiösa hotellkedjan uppskattas av såväl affärsresenärer som turister och har ett tydligt fokus på utvecklingen av framtida tillväxtmöjligheter världen över.

Rent. Ljust. Bekvämt.
Park Inn är inriktat på mellanklassegmenten i den globala hotellindustrin. Park Inns fräscha och bekväma rum är det smartaste valet för alla prismedvetna resenärer. I hjärtat av Park Inn-upplevelsen finns tanken att vistelsen ska vara effektiv, smidig, praktisk och problemfri. Varumärkets effektfulla färgpalett, uppmärksamma service och lockande lägen sätter ny och spännande knorr på den traditionella betydelsen av "prisvärd hotellupplevelse."

Global utbredning
Park Inns ledning har ett nära samarbete med globala utvecklingsföretag i syfte att expandera varumärkesportföljen till platser i viktiga affärscentra och resmål över hela världen. I dag erbjuder hotellkedjan anläggningar på fascinerande platser i länder som Storbritannien, Tyskland, Sydafrika, Indien, Ryssland och USA.

Fördel Park Inn by Radisson
Park Inn ingår i varumärkesfamiljen Radisson Hotel Group, vilket ger franchisetagare tillgång till viktiga verktyg och strategier som underlättar verksamheten:

  • Curtis-C – prisbelönt globalt bokningssystem.
  • Radisson RewardsTM for Business – branschens största lojalitetsprogram för resebyråer.
  • Radisson RewardsTM – ett globalt lojalitetsprogram med förmåner som kan användas i hela världen. Gratis hotellnätter i över 70 länder och flygmil hos över 20 flygbolagspartners.
  • Enterprise Strategic Sourcing – köpkraft via vår globala anskaffningsdivision.

I varumärkesfamiljen Rezidor Hotel Group ingår Radisson®, Radisson Blu®, Country Inns & Suites® By Radisson, Park Inn by Radisson® och Park Plaza®.

Bli en av oss!

Kontakta vårt utvecklingsteam för att få mer information om hur du blir medlem i Park Inn-familjen!

Informationen på den här webbplatsen är inte avsedd som ett erbjudande att sälja eller en uppmaning att köpa en franchise. Den publiceras endast i informationssyfte. Budskapet på den här webbplatsen vänder sig inte till invånare i jurisdiktioner där franchise måste registreras innan de kan bjudas ut eller säljas. Om du bor i någon av dessa jurisdiktioner kommer vi inte att erbjuda dig franchisen såvida inte eller förrän vi har registrerat den (eller erhållit tillämpligt undantag) och skickat ut informationsdokumentet i enlighet med gällande lag. Ingenting häri ska tolkas som att vi avsäger oss möjligheten till ett eventuellt tillämpligt undantag. I New York kan exempelvis ett erbjudande endast göras genom att ett prospekt först registreras hos Department of Law i delstaten New York. En sådan registrering utgör dock inte något godkännande av Department of Law.®