Så används presentkortet

Vad är Radisson Hotel Group presentkort ("Gift Card")?
Radisson Hotel Groups presentkort Gift Card är ett förbetalt kort som finns i valutorna euro (EUR) och brittiska pund (GBP). Presentkortet kan användas för att betala hotellavgifter (alla eventuella tjänster som förvaltas eller drivs av ett deltagande hotell inklusive tillämpliga skatter) på Radisson Blu, Radisson RED, Radisson Collection och Park Inn by Radisson i de deltagande länderna*.

Hur använder jag mitt presentkort?

- Var kan jag använda presentkortet?
Presentkortet kan användas för att betala hotellavgifter (alla eventuella tjänster som förvaltas eller drivs av ett deltagande hotell inklusive tillämpliga skatter) på Radisson Blu, Radisson RED, Radisson Collection och Park Inn by Radisson i de *deltagande länderna.

- Kan jag även betala för andra tjänster än hotellövernattningar med mitt presentkort?
Självklart! Du kan betala för , restaurangbesök och tjänster som t ex hälsoklubb och spabehandlingar på hotellet.

- Hur använder jag presentkortet vid betalning?
Lämna ditt presentkort till receptionisten eller kyparen när du ska checka ut eller betala notan för andra tjänster på hotellet. Ditt tillgängliga saldo kommer att kontrolleras och den begärda summan att dras av omgående från ditt presentkort. Du kan betala hela eller delar av din faktura med presentkortet. Om du inte använder presentkortets hela värde, kommer resterande värde att finnas kvar på kortet och det kan användas vid ett annat tillfälle. Ingen kontant återbetalning ges.

- Hur betalar jag med ett virtuellt presentkort?
Du har via e-post mottagit ett virtuellt presentkort med ett kortnummer och en PIN-kod. Skriv ut det virtuella kortet och visa upp det när du checkar ut från hotellet. Det är viktigt att du kommer ihåg att ta med en utskrift av det virtuella kortet.

- Jag har inte tillräckligt med pengar på mitt presentkort för att betala hela räkningen. Kan jag betala räkningen delvis med mitt presentkort och delvis med en annan betalningsmetod?
Ja, om presentkortets värde inte är tillräckligt stort för att täcka hela räkningen kan resten betalas på annat sätt.

- Om jag inte använder presentkortets hela värde, kan jag då få pengar tillbaka?
Nej, resterande värde kommer att finnas kvar på kortet och kan användas vid ett annat tillfälle.

- Kan jag använda ett presentkort i euro i ett land som inte har euro som valuta, eller ett presentkort i pund i ett annat land än Storbritannien?
Ja. Både presentkort i EUR och GBP kan användas på alla de deltagande hotellen. När du checkar ut betalas räkningen i landets lokala valuta. Dagens valutakurs tillämpas.

- Hur kontrollerar jag saldot på mitt presentkort?
Online: Genom att ange ditt kortnummer och din PIN-kod som finns på presentkortets baksida, eller på det virtuella presentkortet.
Kundtjänst: Du kan även ringa vår Gift Card-kundtjänst.

- Vilken giltighetstid har presentkortet?
Presentkortet är giltigt i 24 månader från aktiveringsdatumet. Du kan kontrollera kortets aktiveringsdatum online.

- Varför bör jag registrera mitt kort?
När väl kortet är registrerat kan du spärra kortet om det tappas bort eller blir stulet. Resterande värde kan därefter ersättas.

- Mitt presentkort har blivit stulet eller tappats bort. Kan presentkortet ersättas?
Om du har registrerat ditt presentkort kan du spärra ditt kort omedelbart på samma webbplats utifall att ditt presentkort skulle bli stulet eller tappas bort. För att få ett nytt kort med det resterande värde som fanns på det stulna eller borttappade kortet måste du kontakta vår Gift Card-kundtjänst.

- Kan ett presentkort laddas om?
Nej, det är inte möjligt.

- Kan jag tjäna Gold Points® eller flygmil för vistelser som jag betalar för med mitt presentkort?
Ja!

* Deltagande länder:
I följande länder kan du köpa presentkort och använda korten som betalning:

Bahrain, Belgien, Danmark, Egypten, Estland, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraterna, Italien, Irland, Island, Grekland, Jordanien, Kroatien, Kuwait, Libanon, Lettland, Libien,  Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Oman, Polen, Portugal, Qatar, Saudiarabien, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Storbritannien, Österrike.