Every Moment Matters to People, Communities and the Planet

Det är viktigt för oss på Park Inn by Radisson att ta hand om människorna omkring oss, våra samhällen och vår planet.

Vi välkomnar våra gäster i en säker hotellmiljö och arbetar enligt de högsta möjliga affärsetiska standarderna. Vi bidrar till samhällen där vi kan göra skillnad genom att tillhandahålla mat, logi och en bättre framtid för lokala barn och ungdomar. 

På destinationer över hela världen tillämpar vi hållbara åtgärder för att minska energi- och vattenförbrukningen samt avfall.
 

Utmärkelsen UNWTO

Park Inn by Radissons projekt, som för samman ungdomar i svåra livssituationer i ett konstprojekt där de får chansen att uttrycka sina drömmar och sitt kulturella arv, vann utmärkelsen UNWTO Award for Excellence and Innovation in Enterprises.
Det är lätt att se kopplingen mellan projektet och vårt färgstarka Park Inn-varumärke. 

Genom programmet satsar Park Inn by Radisson-hotellen på att bygga en långsiktig relation med lokala ungdomsgrupper i riskzonen, fokusera på att utveckla arbetsfärdigheter och personliga färdigheter och på att organisera gemensamma samhällsprojekt 

Sammanlagt elva väggmålningar lämnar ett bestående intryck i Oslo i Norge, Tallinn i Estland, Kraków i Polen, Bryssel i Belgien, London i Storbritannien, Malmö i Sverige, Köln i Tyskland, Chicago och Sharon i USA och slutligen Kapstaden och Johannesburg i Sydafrika. 


 

Stolta över sina miljömärkningarEn miljömärkning är din försäkran om att du bor på ett miljövänligt hotell. Organisationer som tilldelar miljömärkningar, som Green Key, gör en oberoende granskning av de rutiner och åtgärder ett hotell vidtar för att skydda miljön. Hittills har över 80 Park Inn by Radisson-hotell i EMEA miljömärkts.

Idag är över 450 Radisson Hotel Group-hotell miljömärkta. Klicka här för att att se alla miljömärkta hotell i EMEA.