Stay & Play

Park Inn by Radisson Uppsala Hotell
Priser från SEK 1740 per room per package

Få det bästa av två världar med golfpaketet Stay & Play. En kombinerad vistelse hos oss på charmiga Park Inn i Uppsala, inkluderat vår goda frukostbuffé och en naturskön golfrunda på Uppsala GK, Söderby golf eller Edenhof golf. Efter en dag på banan har ni tillgång till vår relax med torrbastu och ångbastu.

Avrunda med en läskande drink i baren och en god måltid i restaurangen eller på uteserveringen i soligt väder. Vi finns här för att göra er golfupplevelse till den bästa! Vi hjälper er självklart med bokning av golfbanor.

Uppsala GK
Här introducerades golfen i Uppland 1937. Golfanläggningen har två olika 9-hålsbanor och en 18-hålsbana. Det finns även ett klubbhus, en restaurang och en shop, för att inte tala om det härliga naturlandskapet. Läs mer. 


Söderby golfanläggning
Vackert belägen i natursköna Näsdalen, endast 7 minuters bilresa från Uppsala city. 18-hålsbanan invigdes 2004 och räknas som en av Upplands allra bästa banor, känd för sina fantastiska Penn A4-greener och den omgivande familjära atmosfären. Läs mer.


Edenhof golfanläggning
Banan rankades 2009 och 2010 av Golf Digest som Upplands fjärde bästa bana. 9-hålsbanan är en utomordentligt bra och väl underhållen nybörjar- och familjebana med relativt korta men utmanande hål. Läs mer.


Golfpaketet inkluderar
  • 1 natt i standardrum på Park Inn by Radisson Uppsala
  • 1 greenfee/person på Söderby golf/Edenhof golf
  • Frukostbuffé

Bokningsvillkor: 
  • Gäller från: 1 maj 2018
  • Gäller till: 30 Sep 2018
  • I mån av plats


Sök & boka

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.1
1
0
Prisklass
Fler alternativ

Färre alternativ
Boka
Bästa Online Prisgaranti